İBB nin psikolojik danışma hizmetini almak için başvurdum ve ücretsizdi. Buraya kadar güzel. Yer şişli mecidiyeköy. Neyse girdim içeri. Bana 3 tane form verdiler. Resmen 1 saatlik anket. Sorular bitti. Içeride de psikolog kadın sorular soruyor. Tanışma seansıymış. Yahu ne tanışması. 45 dakika tanışma mı olur? Ben ailemle aramdaki bazı sorunları nasıl çözebileceğim hakkında konuşmaya ve taktik almaya geldim. Kadın hiçbir soruma çözüm önermedi. Daha sonra ben de çıktım. Tabi saygısızlık yapmadan. Dedim pek çözüm önermediniz vs. Neyse 1 gün sonra da bulunduğumuz ilçe Belediyesinin ücretsiz psikolojik danışma hizmetine randevu almıştım. Yine bir kadın doktor. Erkek olsa daha iyiydi bence. İşlerini genelde erkekler daha iyi yapıyor. Neyse ön yargılı olmayalım dedim yine de güvendim. Bu sefer ki çözüm öneriyor gibi duruyordu. Ama aceleye getirme diyordu bana. Tanışma seansı falan dedi. Online görüşme yaptık. 30 dakika civarı konuştuk. Ben bir şeyler anlattım. O ise geçiştirici şeyler söyledi. Acele etmek istemediğini anladım. Bana ödevler verecekmiş. Ailemle ilişkimi ölçmek için. Prosedürü falan anlattı. Vs vs. Halbuki ben ailemle konuşmuyorum bile. Tam 27 tane soru yazdım kağıda. Ve daha hiçbirine bir cevap alamadım. Bana aceleye getirme diyor ama o doktorun hızına kalırsam 1 sene sürecek muhtemelen sorularıma cevap vermesi. O zamana kadar zaten üniversiteye girmiş olacam allahın izniyle. Eve uğramayacağım ki. Üni bitince 3-5 ay sonra da evden çıkıcam allahın izniyle. Bir de bu psikolojik danışma hizmetini paralı düşünürsek. Bir seanstan en az 300 tl alıyorlar. Benim 27 sorumu ancak 15 seansta cevaplar. Çözer demiyorum, cevaplar diyorum. Ama ne kadar tatmin eder bilemiyorum. 15×300=4500 tl yapar. Kısacası bu ülkede hayat çok zor. Psikolojik Danışma ya aşırı pahalı ya da bir işe yaramıyor. Dh da sorumu sorsam belki iyi niyetli bir kaç zeki insan, güzel bir çözüm yolu bulabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 24 Ekim 2020; 11:35:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Beyhan Budak, Türkiye'de tanınmış bir psikolojik danışmandır. Uzmanlığı ve deneyimi ile psikoloji alanında saygın bir isim haline gelmiştir.
Beyhan Budak'ın muayene ücretleri randevunun süresine ve türüne göre değişiklik göstermektedir. Güncel ücret bilgileri için web sitesini veya ofisini ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz.
Randevu almak için Beyhan Budak'ın web sitesinden veya ofisini arayarak iletişime geçebilirsiniz. Randevu müsaitliğine göre en kısa sürede size dönüş yapılacaktır.
Beyhan Budak ayrıca online terapi hizmetleri de sunmaktadır. Bu hizmet, uzaktan ve esnek bir şekilde psikolojik destek almak isteyenler için uygundur. Online terapi ücretleri de randevunun süresine ve türüne göre değişiklik göstermektedir.
Eğer psikolojik sorunlar yaşıyorsanız ve profesyonel destek almak istiyorsanız, Beyhan Budak'ın deneyiminden ve uzmanlığından yararlanabilirsiniz. Muayene ücreti, randevu müsaitliği ve online terapi seçenekleri hakkında detaylı bilgi için web sitesini ziyaret edebilir veya ofisiyle iletişime geçebilirsiniz.