Şimdi Ara

Psikolojik sınır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: orhan1461

quote:

Orijinalden alıntı: Ned_Starkk

Psikolojik sınırdan ziyade ÖTV dilimleri önemli, artık sadece %45 yok, %50, %60 var

Makas iyice açıldı, marka modele karar verdiysen en ucuzunu alacaksın

Konuda km. limiti soruluyor 🤔

Benzinli fizel arasındaki fiyat farkı 30-40 bin liraya çıktıktan sonra km'nin ne önemi var, ister 10 bin yap ister 30 bin,

Diyelimki çok km yapılacak, fahiş bir fark verip dizel alarak kar etmek mümkün değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

quote:

Psikolojik sınırdan ziyade ÖTV dilimleri önemli, artık sadece %45 yok, %50, %60 var

Makas iyice açıldı, marka modele karar verdiysen en ucuzunu alacaksın

Konuda km. limiti soruluyor 🤔

Benzinli fizel arasındaki fiyat farkı 30-40 bin liraya çıktıktan sonra km'nin ne önemi var, ister 10 bin yap ister 30 bin,

Diyelimki çok km yapılacak, fahiş bir fark verip dizel alarak kar etmek mümkün değil

Hocam 2.el araçlarda alınacak araçların km.leri max kaç bin olmalı diye sormuş. 2.el araç alacak olsanız kaç bin km.ye kadar bakarsınız sorusunun cevabını arıyor arkadaş 🤔

• 2012 megane 1.5 dci de 150 bin 2006 model megane 1.5 dci de 150 bin.
    genelde dizel araçlarda km sayar problemleri var gibi 100 bine kadar sanki km de beşer beşer artıyor 100 binden sonra 5 km de 1 artıyor
  • ilk sahibinden bir araca rastlarsanız ekspertiz yapmaya bile gerek yok o denli..
    işin içinde ironi var tabi.
    servis ve ekspertiz şart
    bakımlı bir araç km yi tolere edebilir.
  • Aracın durumuna göre değişir ama benzinlide sınırım150 bin civarı dizel ise almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01tuğra01 -- 16 Eylül 2017; 0:59:32 >
  • İkisinde de 250 bindir. Ben araç bakımlı mı değil mi ona bakarım

• Dizel düşünmediğim için..

40-50 bin ve üzeri alacaksam 100 bin km ve 5 yaş altı olmalı. Ben bunu tercih ederim mümkün olduğunca, kısmetse.

20-30 bine araba alacaksam 200 bine kadar yolu var.

Tanıdık temiz araba ise hiç sorun değil km.

• Tamamen bütçeyle alakalı beğendiğim araca param yetiyorsa en düşük kilometrede olanı tercih ederim 30 bini geçsin istemem ne kadar az kilometre o kadar arıza riski demektir, ilk sahibinden almak mantıklı olur

• Yaşa göre km bakmak mantikli. Dizelde senede 15-20bin, benzinde 10-15 gibi. Ben inanmiyorum 2000 model arabalarin 100 bin 150 binlerde olanlarina. Yani yasina gore km orani derim ben

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.