Şimdi Ara

PSİKOLOJİM BOZULUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yaşım 16 boyum 1.65 babam 1.66 annem 1.60 boyumun kısa olduğunu düşüniyorum çok kafaya takıyorum bu durumu artık herşeyde boyumu kıyaslıyorum doktora gittim sol el bilek röntgeni çekti artık uzamazsın dedi napayım ? Psikolojim bozulma noktasına geldi

• 1.70 olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eldarion

1.70 olursun

Doktor artık uzamiycan dedi
  • Kardeş doktor öyle dediyse başka bir doktora git veyahut geliştirmek için basketbol oyna ne bileyim o tarz şeyler yap. Baktın olmuyor mu neden bu kadar kafaya takıyorsun ki? İnan bana şu hayatta daha önemli konular var. Ellerin ayakların tutuyor mu? gözlerin görüyor mu? herhangi bir engelin var mı yok? ee daha ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takayashi

Kardeş doktor öyle dediyse başka bir doktora git veyahut geliştirmek için basketbol oyna ne bileyim o tarz şeyler yap. Baktın olmuyor mu neden bu kadar kafaya takıyorsun ki? İnan bana şu hayatta daha önemli konular var. Ellerin ayakların tutuyor mu? gözlerin görüyor mu? herhangi bir engelin var mı yok? ee daha ne?

Farklı doktora gidecem hocam haklısınıza ancak insan ister istemez kafaya takıyor çarşıya çıkınca bir çok kişinin yanında çoçuğu gibi kalıyorum bu durumdan çok rahatsızım
  • help
  • 20yaşına kadar istedende istemesende uzarsın yani 1.70 olursun 1.70 uzun değil kabul ama Türkiye gibi bir yerde bu boyla sıkıntı çekmezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Nirvanacı Genç

20yaşına kadar istedende istemesende uzarsın yani 1.70 olursun 1.70 uzun değil kabul ama Türkiye gibi bir yerde bu boyla sıkıntı çekmezsin

Haklısın hocam ancak doktor bana artık bir uzama bekleme uzama plakların kapanmış dedi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patriotic man

quote:

20yaşına kadar istedende istemesende uzarsın yani 1.70 olursun 1.70 uzun değil kabul ama Türkiye gibi bir yerde bu boyla sıkıntı çekmezsin

Haklısın hocam ancak doktor bana artık bir uzama bekleme uzama plakların kapanmış dedi ?

Başka doktora git hocam uzmanı değilim ama sencede çok erken değilmi bunun için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvanacı Genç -- 30 Kasım 2015; 20:17:33 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Patriotic man

quote:

Başka doktora git hocam uzmanı değilim ama sencede çok erken değilmi bunun için?

Haklısın başka bir doktora gidecem rendavu aldım ancak 10 gün öte atmış bekliycem mecburen 16 yaşında plaklar kapanması çok erken bakalım başka doktora gidecem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.