Dead Space: Extraction. Hikayenin en başı bunu oynayın
Dead Space : Downfall isimli animasyonla devam edin.
Dead Space 1 : Downfall isimli animasyonun sonu direk Dead Space 1'in başladığı yere bağlanıyor.
Dead Space : Aftermath isimli animasyonla devam edin. Dead Space 1'in sonunu Dead Space 2 ye bağlıyor.
Dead Space 2: Aftermath isimli animayonun sonu bu oyunun başına bağlanıyor.
Extraction bizimkiler üsse gelmeden önce üstekilerin çabasını felanmı anlatıyor ?
İndirimden Crysis'i aldım birde Plus üyeleri için yanılmıyorsam Back to the Future "free" olmuş onuda bugün yada yarın indireceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak
quote:
Orijinalden alıntı: OrKo1984
Dead Space alacaklar
Yapmanız gereken sıralama
Dead Space 1 : Downfall isimli animasyonun sonu direk Dead Space 1'in başladığı yere bağlanıyor.
Dead Space : Aftermath isimli animasyonla devam edin. Dead Space 1'in sonunu Dead Space 2 ye bağlıyor.
Extraction bizimkiler üsse gelmeden önce üstekilerin çabasını felanmı anlatıyor ?
Evet önce gezegendeki koloninin başına gelenleri, sonra olayın İshimura gemisine gelmesini anlatıyor, Dead Space Extraction'daki 2 karakterin hikayesi de Dead Space 2'nin eklentisi Severed'da devam ediyor.
Dante's Inferno DLC alırım büyük ihtimal.
Dante's Inferno'ya girecek var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: DaruDe
quote:
Orijinalden alıntı: Baybars
Dante's Inferno'ya girecek var mı?
Ben katılabilirim ama ben PSn de Dante's İnfernoyu göremedim.bende alacaktım P( TR Psn ye baktım )
Valla ben de göremedim. İlk sayfada yazıyor diye şeyettim ama şimdi bakınca harbi yok. Niye öyle oldu?
quote:
Dead Space alacaklar
Dead Space Ignition ne oluyor peki?
İndirim steamde güzeldi.
nba jam 10 numara oyun ben kk yok hesaba yatiririm
quote:
Uk psn kullanan arkadaslar dantes inf indirimde mi. ?
Dante's Inferno nereden çıktı? Oyunun DLC paketi indirimde sadece.
quote:
Orijinalden alıntı: PlayForFun
quote:
Uk psn kullanan arkadaslar dantes inf indirimde mi. ?
Dante's Inferno nereden çıktı? Oyunun DLC paketi indirimde sadece.
Yukarıda yazıyor. Dante’s Inferno Super Bundle (Was £23.99/€29.99 – Now £15.99/€19.99) File Size: 7GB
crysis 1 ve rdr aldım eğer kardeşlik yapmak isteyen var 35 tlye geliyo iki oyun paylaşabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: PlayForFun
quote:
Dead Space alacaklar
Dead Space Ignition ne oluyor peki?
Dead Space : Aftermath 'ın sonu Dead Space Ignition ara başlangıcı oluyor Ignition 'nın bittiği an Dead Space 2 'nin başladığı andır (dakkası dakkasına)
dlc nedir? oyunların ek paketi mi?
2. hafta oyunları eklenmiştir.
hiç birini bilmiyorum. bilen varsa özet geçebilir mi türü ve konusu hakkında.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme