Bildirim
psn de alışveriş yapamıyorum yardım ...(paybyme kard ile )
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ps3 üzerinden aldım ben oldu 30 tl değilde 29 tl olanı seç olacaktır benim dün oldu uncharted 1 aldım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga
Ps3 üzerinden aldım ben oldu 30 tl değilde 29 tl olanı seç olacaktır benim dün oldu uncharted 1 aldım.
hocam zaten 2 tane seçenek var 1 yıllık ve 90 günlük 90 günlük 29 tl yazıyor sabahtan beri deniyorum olmadı kafayı yicem... hesabımda 29,43 krş var acaba bu yüzden olabilirimi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Spartacus12
quote:
Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga
hocam zaten 2 tane seçenek var 1 yıllık ve 90 günlük 90 günlük 29 tl yazıyor sabahtan beri deniyorum olmadı kafayı yicem... hesabımda 29,43 krş var acaba bu yüzden olabilirimi?
Hocam karta para ekle yerinden senin satın aldığın miktar yazıyor 10-20-30 diye gider tıkladıysan görmüşsündür. Ben oyunun fiyatı yazanı seçtim ve öyle aldım. Yoksa sadece 20 tl ekle dediğimde bir türlü olmamıştı çünkü. -
up -
yokmu çözümü bilen? -
Bende kart numarasını giriyorum paybyme nin kabul etmiyor geçerli bir kart numarası girin diyor. Tüm bilgiler doğru anlamadım gitti. Acaba içinde para yok diye mi kabul etmiyor anlamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Geçmişten Gelen Adam
Bende kart numarasını giriyorum paybyme nin kabul etmiyor geçerli bir kart numarası girin diyor. Tüm bilgiler doğru anlamadım gitti. Acaba içinde para yok diye mi kabul etmiyor anlamadım.
valla hocam aldığıma pişman oldum gittim ininal aldım tıkır tıkır kullanıyorum... -
quote:
Orijinalden alıntı: Spartacus12
quote:
Orijinalden alıntı: Geçmişten Gelen Adam
Bende kart numarasını giriyorum paybyme nin kabul etmiyor geçerli bir kart numarası girin diyor. Tüm bilgiler doğru anlamadım gitti. Acaba içinde para yok diye mi kabul etmiyor anlamadım.
valla hocam aldığıma pişman oldum gittim ininal aldım tıkır tıkır kullanıyorum...
sanırım bende inial alıcam bu da dursun ücret vs ödemedik nasılsa ama kullanamadıktan sonra bi anlamı yok benim için.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X