Şimdi Ara

PSN'deki oyunlar neden spotçulara göre daha ucuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hdd cokse ne olur.oyunu istedigin kadar indirirsin.psn kardeslik yapmamak kaydiyla. Kaldi ki 5 yildir hdd gocme sayisi onbinde 1 falandir cevremde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her oyun öle psnde zaten download ettigin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Player 1

quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

1 disk, 1 kutu, 2 yaprak kitapçık. Allah aşkına bunun gideri nedir? Çok abartıyorsunuz.

Kutulu oyun sonsuza dek.

Lojistik, kargo v.s.

+reklam giderleri

Reklam giderleri kutuluya özel değil ki. Oyuna özel direk.

Kutulu oyunun yerini hiçbirşey almasını istemem.
    Dijital oyun PC ye özel olsun Steam ile birlikte bu şekilde daha iyi bence.

• quote:

quote:

1 disk, 1 kutu, 2 yaprak kitapçık. Allah aşkına bunun gideri nedir? Çok abartıyorsunuz.

Kutulu oyun sonsuza dek.

Lojistik, kargo v.s.

Hepsi anlaşmalı, toplasan her kutulu oyun için toplam gider 2-3 $'dır.
  • Kutu, disk, cover resmi masrafı yok. Ayrıca indirim yaparak sürümden kazanıyorlar.

Devir artık jigital download devri. Ben bile kutulu arşiv yapmayı bıraktım bu fiyatlar yüzünden. Ucuz ne ise onu alırım özellikle oyunlar konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Kutu, disk, cover resmi masrafı yok. Ayrıca indirim yaparak sürümden kazanıyorlar.

Devir artık jigital download devri. Ben bile kutulu arşiv yapmayı bıraktım bu fiyatlar yüzünden. Ucuz ne ise onu alırım özellikle oyunlar konusunda.

Malesef Türkiyede çok pahalı kutulu oyunlar.
    Amazon bakıyorum Max 3 50 dolar en pahalı oyun geçmiyor 50 doları.
    Türkiyede satan yerlerde 180TL işin diğer kötü tarafı gelir düzeyleri oranın hem daha yüksek hemde oyunlar daha ucuz.
  • oyn satan bi mağazada çalışmıştım bi ara. mağazanın aral ile oyunlar için anlaşması %28 şeklindeydi. yani sattığımız 100 liralık bir oyunun 28 lirası mağazaya kalıyordu. bu payı ve kalan 72 liradan aral' ın aldığı payı da (o ne kadar bilmiyorum) düştüğünüzde dijital oyunların neden çok daha ucuz olması gerektiği anlaşılıyor.

o amazon ve gamestop gibi mağazalar çok yüksek satış rakamlarında dolaştıklarından rahatlıkla ucuza satıp sürümden kazanabiliyorlar. türkiye' deki mağazaların böyle bir şansı yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lextor

spotcularda kurlardan etkileniyor.Am psnde boyle bise yok.

Hocam ama psnde olcak,diğer türlü yanlış anlaşılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbk386

quote:

Niyeti bozmuşsunuz.
    ama ne arar PSN'de.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hbk386

quote:

Niyeti bozmuşsunuz.
    ama ne arar PSN'de.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkBlueDeep

Digital forever.
    Hdd cokse ne olur.oyunu istedigin kadar indirirsin.psn kardeslik yapmamak kaydiyla. Kaldi ki 5 yildir hdd gocme sayisi onbinde 1 falandir cevremde.

çevrende 10 000 kişi mi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer_1903

quote:

Digital forever.

Sadece orantılamış. "on bin arkadaşımın sadece 1'inde çökme oldu" dememiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto0191

quote:

quote:

Digital forever.

yanlış orantılamış, tam olarak 10 000 arkadaşımın 1'inde çökme oldu demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 9 Ağustos 2012; 0:37:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VEZ1R

oyn satan bi mağazada çalışmıştım bi ara. mağazanın aral ile oyunlar için anlaşması %28 şeklindeydi. yani sattığımız 100 liralık bir oyunun 28 lirası mağazaya kalıyordu. bu payı ve kalan 72 liradan aral' ın aldığı payı da (o ne kadar bilmiyorum) düştüğünüzde dijital oyunların neden çok daha ucuz olması gerektiği anlaşılıyor.

o amazon ve gamestop gibi mağazalar çok yüksek satış rakamlarında dolaştıklarından rahatlıkla ucuza satıp sürümden kazanabiliyorlar. türkiye' deki mağazaların böyle bir şansı yok maalesef.

Olmaz tabii. Bir oyuna 179 lira fiyat koyup satış beklerlerse olmaz.
    Yurtdışı fiyatlarına yakın bir fiyattan çıkarsınlar o zaman görsünler satışları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

quote:

quote:

Kutulu oyun sonsuza dek.

Lojistik, kargo v.s.

+reklam giderleri

Reklam giderleri kutuluya özel değil ki. Oyuna özel direk.

Kutulu oyunun yerini hiçbirşey almasını istemem.
    Dijital oyun PC ye özel olsun Steam ile birlikte bu şekilde daha iyi bence.

kutusuz oyunlarda reklam ben pek görmedim Sony de

• quote:

quote:

quote:

Digital forever.

Bunu Ac Nielsen e sormak lazım, böyle saçma sapana yüzdelikleri verecek kapasitede kaç insan olabilir ki ?
    Ben görüyorum forumda hdd si göçen ! Donanımlara bu kadar güvenmeyin hdd de bozulur, konsolda.

Benim 2 gün önce çöktü hdd serviste bu arada, gitti 45 yüklü oyun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Digital forever.

Bunu Ac Nielsen e sormak lazım, böyle saçma sapana yüzdelikleri verecek kapasitede kaç insan olabilir ki ?
    Ben görüyorum forumda hdd si göçen ! Donanımlara bu kadar güvenmeyin hdd de bozulur, konsolda.

herşeyden önce düzgün konuşmasını öğrenin. liselilikten kurtulun.
    çevremde 10 bin kişi olduğunu düşünmeniz bile espri anlayışınıza bir örnektir.

konsol kullanmayı bilmeyen adamın hddsi çöker.forumları da sadece DH'tan ibaret sanmayın.
    yukarıdaki arkadaş anlamış gerçi. oran 10.000'de 1'dir. o da gider senin gibi konsol cahillerine gelir. normaldir.

• Esnaflar yamyamlık yapıp insanları sömürüyor diyecek laf bulamıyorum takaslarda çok kazıklandığımı bilirim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Digital forever.

herşeyden önce düzgün konuşmasını öğrenin. liselilikten kurtulun.
    çevremde 10 bin kişi olduğunu düşünmeniz bile espri anlayışınıza bir örnektir.

konsol kullanmayı bilmeyen adamın hddsi çöker.forumları da sadece DH'tan ibaret sanmayın.
    yukarıdaki arkadaş anlamış gerçi. oran 10.000'de 1'dir. o da gider senin gibi konsol cahillerine gelir. normaldir.

Yaşın daha küçük karşındaki kişiyi liseli diye suçlarken kendi yaşını ortaya çıkarma.

10 000 de 1 diyorsan kendini desteklemen lazım, saçma sapan oranlarla kendince yorum yapma. . .

"forumları da sadece DH'tan ibaret sanmayın. " demişsin tam gaz saçmalamaya devam, ne alakası var küçüğüm, neyin savunmasını yapıyorsun konuya atlayan sensin, kalbini kırmadan kapatıyorum konuyu.

Konsol cahili dediğin adam senin ekmeğe pepe dediğin hatta doğmadığın bir tarihten bu yana oynuyor 1991 den bu yana yani.

Kapak falan koyma çabasında değilim ne yazdığını bil kafi, benide yorma hiç cevap vermek istemediğim halde cevap yazdırarak.

• quote:

quote:

quote:

Kutulu oyun sonsuza dek.

Lojistik, kargo v.s.

Hepsi anlaşmalı, toplasan her kutulu oyun için toplam gider 2-3 $'dır.

Diyelim ki o oyun 500.000 adet satıyor.Tanesi 2$ desek 1 milyon dolar eder ki az para değil.Bu para argeye ayrılabilir veya daha başka alanlarda işe yarayabilir.Yani bakkal mantığı şirket mantığında işe yaramıyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.