evet arkadaşlar gta 5 aldım ama psn kodumu unuttum sadece şifre kayıtlı olduğu için girebiliyorum yarın bigün bişekilde format atarsam makineye silinirse şifrem bidaha o hesaba giremessem gta 5 için girdiğim kod kullanılmış olurmu?
yani burdaki olay bu kod sadece bu playstationamı yazılır yoksa sadece bu psn hesabınamı?
Sadece o PSN hesabına.
quote:
Orijinalden alıntı: Orange Alive
Sadece o PSN hesabına.
o zaman yeni psn hesabı açıyorum hocam ne olur ne olmaz yakmayalım kodun başını
Dostum sen tam olarak anlayamadın galiba. Diyorum ki o kodu sen kullandın artık, geri dönüşü yok. Yani şifreyi unuttuğun hesap olmadan/girmeden o kodlu içeriğe ulaşamazsın.
quote:
Dostum sen tam olarak anlayamadın galiba. Diyorum ki o kodu sen kullandın artık, geri dönüşü yok. Yani şifreyi unuttuğun hesap olmadan/girmeden o kodlu içeriğe ulaşamazsın.
hocam daha oyunu yeni aldım playstationa takmadan buraya yazdım kodu girmedim yani daha playstationa şimdi yeni hesap açtım oyun yükleniyor yüklensin giricem kodu
Tamam o zaman. Ben ilk kodumda senin kadar şanslı değildim güme gitti U3 Multiplayer.
quote:
Tamam o zaman. Ben ilk kodumda senin kadar şanslı değildim güme gitti U3 Multiplayer.
yav ben kutunun içinden bi kod çıktı online kodu sanıyodum meğersem online koduna gerek yokmuş