Şimdi Ara

psn den çıkarsak online oyun kodları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar gta 5 aldım ama psn kodumu unuttum sadece şifre kayıtlı olduğu için girebiliyorum yarın bigün bişekilde format atarsam makineye silinirse şifrem bidaha o hesaba giremessem gta 5 için girdiğim kod kullanılmış olurmu?

yani burdaki olay bu kod sadece bu playstationamı yazılır yoksa sadece bu psn hesabınamı?

• Sadece o PSN hesabına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orange Alive

Sadece o PSN hesabına.

o zaman yeni psn hesabı açıyorum hocam ne olur ne olmaz yakmayalım kodun başını
  • Dostum sen tam olarak anlayamadın galiba. Diyorum ki o kodu sen kullandın artık, geri dönüşü yok. Yani şifreyi unuttuğun hesap olmadan/girmeden o kodlu içeriğe ulaşamazsın.
  • quote:

Dostum sen tam olarak anlayamadın galiba. Diyorum ki o kodu sen kullandın artık, geri dönüşü yok. Yani şifreyi unuttuğun hesap olmadan/girmeden o kodlu içeriğe ulaşamazsın.

hocam daha oyunu yeni aldım playstationa takmadan buraya yazdım kodu girmedim yani daha playstationa şimdi yeni hesap açtım oyun yükleniyor yüklensin giricem kodu

• Tamam o zaman. Ben ilk kodumda senin kadar şanslı değildim güme gitti U3 Multiplayer.
  • quote:

Tamam o zaman. Ben ilk kodumda senin kadar şanslı değildim güme gitti U3 Multiplayer.

yav ben kutunun içinden bi kod çıktı online kodu sanıyodum meğersem online koduna gerek yokmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psn'den oyun hediye etme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.