Şimdi Ara

Psn den demo indirmek istesem Update zorunlumu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne yardımı edeceğiz, açık açık söylenmiş , GÜNCELLEYECEKSİN ..

Makina update olmadan imkanın yok malesef. Yada yeni makina alıp nette takılacaksın bu kadar yani.
  • versiyonu 3.41'e yükselt orda kalsın daha da yapma update. Ardından jailbreak akar
  • +1

kesinlikle katılıyorum, ben pc de interneti wireless ile başka yerden çektiğim halde sadece ps3 te online oynamak adına eve internet bağlattırdım, online ın tadını aldıktan sonra da anladımki online sız ps3 doğru dürüst birşeye benzemiyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Yahu güzelim aleti daha ne olduğu belli bile olmayan bir zımbırtıya kurban eder mi insan. Bunun GT5'i var, Killzone 3'ü var, neleri var neleri... Online oyun gibisi var mı, bu devirde online olmadan yeni nesil makina ile eski nesilde takılır kalırsın.
  • cezasını çek !!! jail break kullandın , korsan oyun aldın , yüzyılın konsolunu acımadan kırdın !!!!!!!

herşeyin bir bedeli var. internete giremezsin !!!

ahahaha gran turismo 5, killzone 3 ...... ps3 ün yapı taşları olan oyunlar çıktığında da bu acıyı çekeceksin !!

değdi mi şimdi spotçularda 100 liraya satılan ne idüğü belirsiz bir aleti kullanarak makineni kırdırmana ?

umarım bu sana mükemmel bir ders olmuştur hadi şimdi fifa 10 falan oynamaya devam et
  • arkadaşım daha bişey kırdırmadım kırdıcam yok mu yardım edicek biri derkende demoları pc üzerinden indirip ps3 nasıl atıcam demek istiyorum yorumları okursanız anlarsınız daha bişeyinde cezasını çektiğim yok çekmiycem de
  • hala yaşıyor
  • ps3 alıp bu aptal jailbreak le ugrasacagına x360 alsaydın aga.
  • ahahahah 3.01 miş arkadaşım açık açık söylesene jailbreak bağlattım tırsıyorum bilmemne diye . makineni çöpe atmaya cesaretin var bunu foruma yazmakta mı sorun çekiyorsun ?

ahahahahah AĞBİİİ yardım edin bu makine açılmıyo hiçbir oyun oynayamıyorum. bana demişti çok arkadaş jailbreak yükletme aklını kullan diye ahahahahah ( çöp çöp )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarlamaca -- 29 Ekim 2010; 21:51:40 >
  • Jailbreak kullanacak adam niye demo oynamak ister?
  • Saçma sapan yorumlar gelmiş rakip taraftarlardan onlar çok mu rahattı kendileri 2 konsol almadı hatta 3.ü ve 4.üyü 3K ve Banlardan !

SONY ye gelince tu kaka ! Papaz her zaman pilav yemez ben varım en azından kimi kandırıcaksınız ? 2 tane ps3 alır arkadaşlar sizin çeneniz de yorulmamış olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatarlamaca

ahahaha gran turismo 5, killzone 3 ...... ps3 ün yapı taşları olan oyunlar çıktığında da bu acıyı çekeceksin !!

değdi mi şimdi spotçularda 100 liraya satılan ne idüğü belirsiz bir aleti kullanarak makineni kırdırmana ?

Neden bu oyunlar çıktığında acıyı çekeceksin diyorsunuz

Arkadaşlar haberiniz yoksa söyleyeyim; 3.42 isteyen oyunlar şuan jb ile oynanabiliyor.
    Yok hani herkez 3.42 FW isteyen oyunlar geldiği için jb öldü diyor, onun için dedim.
  • Bende 2 makine var biri 3.50 versiyon biri 3.41 jb li yanı hem online hem de sıngle takılıyorum. Bence en makulu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Jailbreak kullanacak adam niye demo oynamak ister?
  • Hayır zorunlu değil. Bu jailbreak ile ilgilenen internetteki sitelerin çoğunda PSN içeriklerini bulabilirsin. PC'den PS3'e aktarıyorsun falan sonra ama anlatmak yasak işte D:
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.