Şimdi Ara

PSN-EU Ocak İndirimleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
2.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu yukseltme sadece disk versiyondan yapılabiliyor gibi birşeyler okumuştum. Deneyip çalışan var mı?
  • Assasin's Creed II (24,80 TL), Assasin's Creed Revelations (24,80 TL), Crysis 3 (14,90 TL) ve Fifa Street (18,62 TL)

almak istiyen olursa dönüş yapsın beraber alalım. Fiyatlar iki kişinin fiyatıdır, kişi başına bunun yarısı düşecektir. Kredi kartını her kullanım için yaklaşık 1,5 TL de kart bedeli çekilmektedir.

Oyunları ben satın alabilirim, ancak ortaklık yapacak arkadaşın daha önceden de PSN ortaklık yapmış olması şarttır. İlk kez yapanlarla yaşadığım sorunlardan bıkmış durumdayım. Sürekli şifreyi değiştiriyorlar.
  • Ya yine dayanamadım gittim Fifa Street'le Sleeping Dogs aldım. 2 aydır PS3'e her oyun alışımdan sonra "Tamam bu son, bundan sonra artık PS4'e" diyorum. Fifa Street arkadaşlarla çok zevkli olur gibi geldi, fiyatı da görünce atladım direk.
  • Oha Crysis 3 hiç indirime girmedi o kadar bekledim iyiki almamışım, şu fiyata bak yaa
  • Pes 14 ve crysis 3 alacagim ortak ariyorum, eski üye güvenilirlik olmasi şart alacak kişinin..
  • Arkadaslar bu oyunlardan hiçbirini oynamadığımı varsayarsanız hangilerini önerirsiniz? Mesela ben hiç dmc oynamadım. Ya da assassin's creed 1'de bir bölüm vardı onu 1 hafta geçmeye çalıştım geçemeyince komple kapattım o defteri

Yani uzun lafın kısası hangilerini önerirsiniz? Kararsız kaldım önerileriniz benim için çok önemli ^^
  • yaklaşık 3 yildir PlayStation 3 kulkanicisiyim ama bazi konularda çok cahil kaldim. daha önce playstore dan birkaç oyun indirmiştir god of war prince of percia gibi. dun de playstore a girdiğimde indirimleri görünce hemen daldim. uzun zamandir almak istediğim tomb raider digital edition battlefield 3 ve crysis 3 u 77 TL gibi bir fiyata aldim. simdi sormak istediğim birkaç soru var.
    1 kardeşlik denilen olay nedir benim hesabimla indirdigim oyunu 2. bir PS de de indirebiliyormuyuz dogrumu anladim öyleyse hazirda indirdigim oyunlari ve yeni istediğim birkaç oyun daha var onlara ortak olmak isteyen var mi
    2 PS plus 1 aylik üyelik aldim 14 tlye sanki bu indirimler plus üyelerine ozelmis gibi algiladim acikcasi. PS plusin ne faydaları var 3-4 tllik indirimler dişinda neden yillik bir dünya para verip üye olmaliyim kisaca açıklayacak olan varmi
    3 birkaç oyunun bedava olduğunu gördüm plus üyelerine. bunların içinde red dead redemption da var. hemen birkaç oyunu indirme listesine attim ama daha indirmedim çünkü 60 dk kisiti olduğunu yaziyor ama 360 gün kalabilir gibide bir ifade car. bu oyunlari indirirsem 60 dk mi oynayabilecem sadece varsayalim kalanida oynamak istiyorum tekrar indirmem gerekmez sanirim. parasini verip alabilirim gerçi bedava tam sürüm ifadesi var aslinda hepsini otnayabilmem gerekiyor yoksa demodan ne farki var
    bazi sorularim komik gelebilir ama uzun zamandir merak ettiğim sorular cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: naruto_iso

Arkadaslar bu oyunlardan hiçbirini oynamadığımı varsayarsanız hangilerini önerirsiniz? Mesela ben hiç dmc oynamadım. Ya da assassin's creed 1'de bir bölüm vardı onu 1 hafta geçmeye çalıştım geçemeyince komple kapattım o defteri

Yani uzun lafın kısası hangilerini önerirsiniz? Kararsız kaldım önerileriniz benim için çok önemli ^^

dmc yi komple al bir ps efsanesidir. ama eski oyunların grafikleri de eski olduğundan sarmayabilir o yüzden en azından son oyunu oyna. god of war serisini oynamadıysan eğer konsolu barındırman haram. god of war full seri ister psn den ister disc versiyonları bir şekilde al oyna taa god of war 1 den başla. god of war diyorum başka bir şey demiyorum. on yıllardır oyuncuyum god of war benim her zaman zirvemdedir. sonra fifa yı almak zaten farzdır. ilk etapta aklıma gelenler bunlar haa unutmadan dead space de efsanedir hele de 2.oyun asla pişman etmez yeminle koltuğuna çivilenirsin oynarken.

• Dmc hd collection
    crysis 3
    Bioshock1-2
    Ssx
    mass effect 1-2
    bad company 2

bu oyunları aldım ben.Mass effect trilogy kutulusu vardı,ne olur ne olmaz diye tekrar aldım
  • yeni gelicek oyunlar neler varmi bilginiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rivals ve Crysis 3 için ortak olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: honestboy

Bu yukseltme sadece disk versiyondan yapılabiliyor gibi birşeyler okumuştum. Deneyip çalışan var mı?

O olaya aldanmayın. Arkadaş ile ac4 aldık psn'den ve sonra yükselttik şimdi rahatça oynuyor arkadaş. Bende ps4 yok henüz o yüzden beklemdeyim ama disk versiyonu olayına aldanmayın
  • Merhabalar

Arkadaşlar ben bu işin acemisiyim. Bir şey sormak istiyorum.

Farming Simulator 2013 almak istiyorum ama şu şekil bir ifade var yukarıdaki yazıda:

"Farming Simulator (Not available in Turkey)
    Was €39.99/AU$49.95/£29.99, now €24.79/AU$30.96/£18.59 "

Benim iki sorum olacak;

1. Bu oyun psn Türkiye'ye gelme ihtimali var mı?
    2. Bu oyunu yurtdışından getirtsem ps3 te oynarken problem olur mu Ps3 oynamam?

Selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MS-TF

quote:

O olaya aldanmayın. Arkadaş ile ac4 aldık psn'den ve sonra yükselttik şimdi rahatça oynuyor arkadaş. Bende ps4 yok henüz o yüzden beklemdeyim ama disk versiyonu olayına aldanmayın

Evet doğru soyluyorsunuz. Ben alabildim oyunu, 100 TL ye maloldu ve çalışıyor şu anda.

• quote:

quote:

quote:

Evet doğru soyluyorsunuz. Ben alabildim oyunu, 100 TL ye maloldu ve çalışıyor şu anda.

Bizde BF4 ve NBA2K14 alacaktık arkadaşla. Ama hesabımda sorun var en az 10 tane farklı kredi kartı girmemize rağmen alamıyoruz ne para ekleniyor, nede oyun alınabiliyor. Kredi kartı yanlış vs. tarzı bişey diyor. İndirim bitiyor bugün ona üzülüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bizde BF4 ve NBA2K14 alacaktık arkadaşla. Ama hesabımda sorun var en az 10 tane farklı kredi kartı girmemize rağmen alamıyoruz ne para ekleniyor, nede oyun alınabiliyor. Kredi kartı yanlış vs. tarzı bişey diyor. İndirim bitiyor bugün ona üzülüyorum

Hocam NB2K14 kardeslik hakkını satıyorum. 2. hak 40 TL den ilgini çekerse.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam NB2K14 kardeslik hakkını satıyorum. 2. hak 40 TL den ilgini çekerse.

Sağol hocam. Kardeş olduğum bir arkadaş var onun dışında oyun almıyorum, alırsak beraber . Hemen satarsın zaten arayan çok

• 2. hak nedir, avantajları nelerdir. Nasıl alınır-satılır?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 5 Ocak 2014; 16:20:07 >
  • battlefield 3 az önce aldım 16,5 tl iiyimiş baya
    Satın Alma Tarihi
    Toplam
    03/01/2014 @ 12:48 AM
    16,39 TL
    Bedeli Fiyat Birimi
    Battlefield 3™ (Tam Oyun) 16,39 TL

başka oyunlarda almaayı düşünüyorm istiyenlerle ortak alabliriz ilgilenenler varsa fifa 14 bf4 tarzı oyunları almayı düşünüyorum
  • ssx ve rivals 2. hak alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 7 Ocak 2014; 20:00:19 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.