Şimdi Ara

----PSN HESAPLARI TAKAS BÖLÜMÜ(ANA KONU)---- (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.531
Cevap
27
Favori
107.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burası bir takas bölümü ama maaşallah satışlar tavan yapmış. Elimden geldiğince mesajları sildim ve gerekli kişilere uyarıları verdim. Tekrarlanması durumunda forumdan uzaklaştırılacağınızı hatırlatırım.
  • 1. HESAP: ICO&SHADOW OF THE COLOSSUS

2. HESAP: 3D DESTEKLİ İKİ OYUN Motorstorm:Apocalypse, the Hustle Kings(Snooker ve Carom and U.K Billards Pack)

3. HESAP: Flower, Bionic Commando Rearmed, Blast Factor ve Little Big Planet Sackboy Dynamic Theme
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares88

Arkadaşlar Portal 2 veya Hunted:Demon Forge oyunları acaba PSN'e geldiler mi? Bilgisi olan var mı bu konuda?

Yok hocam psnde gelmediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif-arsen

quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Burası bir takas bölümü ama maaşallah satışlar tavan yapmış. Elimden geldiğince mesajları sildim ve gerekli kişilere uyarıları verdim. Tekrarlanması durumunda forumdan uzaklaştırılacağınızı hatırlatırım.

Arkadaşım bu konuyu kuran clabnick adlı arkadaşı uzaklaştırmışsın.Küfür içerikli konuştuğumu hatırlamıyorum ama şunu söylimki forumdaki arkadaşların kurduğu kendi aralarındaki konuşmaları sorup sormadan uzaklaştıramassın.Forum yöneticisi olabilirsin.Ben kardeşlik yaptım arkadaş hesabı bugün göndercekti niye uzaklaştırıyorsun.Sorup sormadan telefonunu bilmiyorum.Ben burda yasal kurallara uyuyorum.6 tane uyarı mesajı atmışsın ilk pm'le belirtebilirdin.

Güvenilir kişiler ile alışveriş yapsaydın keşke her psn takas başlığı açan güvenilir olmuyor malasef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trickmaster10 -- 17 Nisan 2012; 21:26:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Trickmaster10

quote:

quote:

Burası bir takas bölümü ama maaşallah satışlar tavan yapmış. Elimden geldiğince mesajları sildim ve gerekli kişilere uyarıları verdim. Tekrarlanması durumunda forumdan uzaklaştırılacağınızı hatırlatırım.

Arkadaşım bu konuyu kuran clabnick adlı arkadaşı uzaklaştırmışsın.Küfür içerikli konuştuğumu hatırlamıyorum ama şunu söylimki forumdaki arkadaşların kurduğu kendi aralarındaki konuşmaları sorup sormadan uzaklaştıramassın.Forum yöneticisi olabilirsin.Ben kardeşlik yaptım arkadaş hesabı bugün göndercekti niye uzaklaştırıyorsun.Sorup sormadan telefonunu bilmiyorum.Ben burda yasal kurallara uyuyorum.6 tane uyarı mesajı atmışsın ilk pm'le belirtebilirdin.

Güvenilir kişiler ile alışveriş yapsaydın keşke her psn takas başlığı açan güvenilir olmuyor malasef

Doğru söylüyorsun psn ve arcade konu açtım daha detaylı bir şekilde anlattım.Arkadaşda psn ve arcade'den 2 günde bir oyun alıyordu.Bende kendisiyle kardeşlik yaptım yalnız yöneticiler tarafından uzaklaştırılmış normalde bugün hesap bilgilerini göndericekti.Açtığım konuyu ziyaret et istersen

• @arif-arsen,

Kurallara uymamak demek, sadece küfür etmek demek değildir. Burası bir takas konusu ve burada satış yapanların mesajları siliniyor, uyarıları da veriliyor. Kişilerin arasında ne tür bir muhabbet olduğu bizi ilgilendirmez. Kurallara uyulmaması durumunda, müdahele etmek bizim görevimiz. Satış mesajları devam ettikçe, mesajların silinmesi ve uyarı/uzaklaştırmalar da devam edecektir.
  • quote:

@arif-arsen,

Kurallara uymamak demek, sadece küfür etmek demek değildir. Burası bir takas konusu ve burada satış yapanların mesajları siliniyor, uyarıları da veriliyor. Kişilerin arasında ne tür bir muhabbet olduğu bizi ilgilendirmez. Kurallara uyulmaması durumunda, müdahele etmek bizim görevimiz. Satış mesajları devam ettikçe, mesajların silinmesi ve uyarı/uzaklaştırmalar da devam edecektir.

Bunu daha önce belirtseydiniz keşke şu an mahdur olan benim arkadaşım kardeşlik yapmama rağmen senin arkadaşı uzaklaştırman yüzünden hesap bilgileri elime geçmedi.Tamam bundan sonra satış ile alakalı yazı yazmam ama clabnick arkadaşın hesabını eski haline getirirsen iyi olur.

• Bf3 var, ac revelations ile takaslamak isteyenler pm atabilir
  • quote:

quote:

@arif-arsen,

Bunu daha önce belirtseydiniz keşke şu an mahdur olan benim arkadaşım kardeşlik yapmama rağmen senin arkadaşı uzaklaştırman yüzünden hesap bilgileri elime geçmedi.Tamam bundan sonra satış ile alakalı yazı yazmam ama clabnick arkadaşın hesabını eski haline getirirsen iyi olur.

Kurallar zaten belli. Bunun öncesi yok ki. Foruma kayıt olan ve buraya mesaj yazan herkes, kuralları da kabul etmiş demektir. Belirli aralıklarla kuralları incelemenizi tavsiye ederim. Bazen güncellemeler de oluyor çünkü.

• Tek hesapta Assassins creed 2 var.Teklife acigim Re5 dusunuyorum
  • Elimde takaslık Journey ve Resident Evil4 ve Code Veronica x hesabı var mantıklı her oyunla takaslarım isteyenlerin pm atması yeterli.
  • slm little big planet 1 ve 2 yi ariyorum mantıklı takaslara acıgım pm beklıyorum
  • Merhabalar arkadaslar.

Merak ediyorum ama sormuyorum. Sadece boş işlere tesekkur ediyorum.

Tskler. İyieglenceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubber80

slm little big planet 1 ve 2 yi ariyorum mantıklı takaslara acıgım pm beklıyorum

Lbp 1 var ne oyunlarin var
  • quote:

Orijinalden alıntı: alivegoodpeople

merhaba arkadaşlar
    ilk hesap:
    1.dead nation
    2. little big planet
    3. killzone liberation
    4.little big planet 2 kostümleri
    2.hesap:

1.super stardust hd
    2. prototype
    3.pain
    4.socom confrontation
    5.armageddon raders
    6.fallout 3 ek paketleri ( 3 tane var )
    7.blackops first strike dlc
    8.mortal kombat online pass
    9.savage moon
    10.dino crisis
    11.greg hastings paintball 2
    12. sims 3 online pass
    13. zombi apocalypse

her türlü teklife açığım pm atarsanız veya psn:thetorunx e mesaj yollarsanız sevinirim

oyunları hesap hesap değilde teke tek de takmas edebiliriz
    edit: oyunları satmıyorum yanlış anlaşılmışım sadece takas istiyorum

Prototype le ac2 takas yapar misin

• quote:

Orijinalden alıntı: Valhallarian

quote:

Orijinalden alıntı: bora4272

quote:

Orijinalden alıntı: Valhallarian

Takaslık Hesap

Homefront

Hemen takasa çıkarmışsın oyunu hoşuna gitmedi heralde

Sarmadı pek.

Killzone 3'ün üstüne hiç sarmadı.

Yerine başka bişey verebilirim dersen görüşelim.

Ac2 infamous lbp var homefront a bisey daha eklersen ac2 le takas olur gzl oyunlar varsa La noire complete edition da var

• 1.hesap=resident evil 5 ve lara croft and the guardian of light
    2. hesap= amy
    3. hesap= dead space 1 ve 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

1.hesap=resident evil 5 ve lara croft and the guardian of light
    2. hesap= amy

Hocam ben de Dead Space 2 var fakat 1 lazım ben de sana istediğin bir hesap versem 1 haftalığına takas yapma şansımız var mı?
  • Takaslık infamous 2

Her türlü takas teklifi değerlendirilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

1.hesap=resident evil 5 ve lara croft and the guardian of light
    2. hesap= amy

Hocam ben de Dead Space 2 var fakat 1 lazım ben de sana istediğin bir hesap versem 1 haftalığına takas yapma şansımız var mı?

1 haftalık takas olur mu dostum sen de ne var mesela oynamadığım birşey varsa olabilir tabi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.