Şimdi Ara

- PSN KARDEŞLİK - The Game Has Just Begun (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
3
Favori
2.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dead Space 3 alacak varsa elimdeki DmC Devil May Cry ile takaslamak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar, dead space 3 psnden 1 kişilik hak var. almak isteyen bana ulaşsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvncrylmz

selamlar, dead space 3 psnden 1 kişilik hak var. almak isteyen bana ulaşsın.

kivanc nedenini bilmiyorum ama sen buraya bisey yazinca benim favorilerde gozukmuyo :)
    ne var ne yok. gorusemiyoruz. grup dagildi
    zaten. sony bitirdi bizi :)

• Ayrı hesaplarda Sleeping Dogs ve Medal of Honor Warfighter var.
    Olursa iyi olacak oyunlar:Cod mw3, red dead redemption,far cry 3,assassin's creed 3, the house of the dead overkill, dead space 2 gibi :) başka oyunlarda olabilir.

• Quantum conundrum
    Limbo
    Ac3
    Flower
    Journey
    Batman ac
    Ve daha sini almak istiyorum ama kartim yok kardeslik yapmak isteyen olursa pm atabilir

• https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/tr-tr/fiyat-d%C3%BC%C5%9F%C3%BC%C5%9Fleri/cid=STORE-MSF75508-PRICEDROPSCHI

Bu indirimlere göre The Sly Trilogy,Darksiders 1,Darksiders 2,Dishonored almak istiyorum kredi kartım yok kardeş olmak isteyen var mı?

Kişi başı fiyatları:
    The Sly Trilogy:10TL
    Darksiders 1:4,6TL
    Darksiders 2:10TL
    Dishonored:23TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urahara0 -- 14 Şubat 2013; 20:54:08 >

• Far Cry 3 ve Devil May Cry 5 kardes arayanlar pm atsin, oyunlar mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: jakess

quote:

selamlar, dead space 3 psnden 1 kişilik hak var. almak isteyen bana ulaşsın.

kivanc nedenini bilmiyorum ama sen buraya bisey yazinca benim favorilerde gozukmuyo :)
    ne var ne yok. gorusemiyoruz. grup dagildi
    zaten. sony bitirdi bizi :)

bazen bende de oluyo.. yeni mesaj atıldığını geç görüyorum.

iyi be emin nolsun :) oyunları bekliyoruz.. 5ten 2ye inmesi iyi olmadı.. herkes sadece istediği oyunları alıyo..:( ben hep takipteyim.
  • selam sports champions 2 arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

Ayrı hesaplarda Sleeping Dogs ve Medal of Honor Warfighter var.
    Olursa iyi olacak oyunlar:Cod mw3, red dead redemption,far cry 3,assassin's creed 3, the house of the dead overkill, dead space 2 gibi :) başka oyunlarda olabilir.

assassins creed 3 istersen satabilirim. psnden tek kişilik hak..
  • Kalici kardeslik yapmak isteyenler iletisime gecebilir. Almak istedigim oyunlar:

Sly trilogy
    dishonored
    dk2
    flower

• Arkadaslar, yeni indirilen bir oyunu en fazla 2 kisi mi paylasabiliyor yoksa oyundan oyuna degisiyor mu?

Ben bu aksam itibariyle 4 yillik Live maceramdan sonra PSN'e adim atacagim, bu PSN hesabini ilk acarken TR ya da US acmanin bir yarari ya da zarari var mi?

Tskr.
  • quote:

quote:

Ayrı hesaplarda Sleeping Dogs ve Medal of Honor Warfighter var.

assassins creed 3 istersen satabilirim. psnden tek kişilik hak..

Sadece takas yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

Arkadaslar, yeni indirilen bir oyunu en fazla 2 kisi mi paylasabiliyor yoksa oyundan oyuna degisiyor mu?

Ben bu aksam itibariyle 4 yillik Live maceramdan sonra PSN'e adim atacagim, bu PSN hesabini ilk acarken TR ya da US acmanin bir yarari ya da zarari var mi?

Tskr.

Bir oyunu iki ayrı makinede aktif olarak kullanabilirsin yani evet en fazla 2 kişi paylaşıyor.Diğer sorunun cevabını tam bilmiyorum ama şöyle birşey bildiğimi biliyorum bazı firmalar oyunlarını bazı ülkelerin psn lerine koyulmasını istemiyorlarmış tabi bunlar kısıtlı oyunlardır herhalde çünkü çoğu bildiğimiz oyun tr psnde de birde sanırsam States psn ine daha erkenden çıkabiliyor bazı oyunlar.
    Not:Yanlışım olabilir.

• quote:

quote:

Arkadaslar, yeni indirilen bir oyunu en fazla 2 kisi mi paylasabiliyor yoksa oyundan oyuna degisiyor mu?

Tskr.

Bir oyunu iki ayrı makinede aktif olarak kullanabilirsin yani evet en fazla 2 kişi paylaşıyor.Diğer sorunun cevabını tam bilmiyorum ama şöyle birşey bildiğimi biliyorum bazı firmalar oyunlarını bazı ülkelerin psn lerine koyulmasını istemiyorlarmış tabi bunlar kısıtlı oyunlardır herhalde çünkü çoğu bildiğimiz oyun tr psnde de birde sanırsam States psn ine daha erkenden çıkabiliyor bazı oyunlar.

Oncelikle cevabin icin cok tesekkurler.

Peki bu iki kisi ile paylasma olayi butun oyunlarda var mi?

Bu sekilde satin aldigim bir oyunu HDD'me defalarca kurabiliyor muyum? Yani diyelim ki oyunu satin aldim indirim oynadim bitirdim ve sildim. 2 ay sonra canim tekrar oynamak istedi, tekrar indirip oynayabiliyor muyum?

• quote:

quote:

quote:

Tskr.

Oncelikle cevabin icin cok tesekkurler.

Peki bu iki kisi ile paylasma olayi butun oyunlarda var mi?

Bu sekilde satin aldigim bir oyunu HDD'me defalarca kurabiliyor muyum? Yani diyelim ki oyunu satin aldim indirim oynadim bitirdim ve sildim. 2 ay sonra canim tekrar oynamak istedi, tekrar indirip oynayabiliyor muyum?

Evet bütün oyunları paylaşabilirsin ve silip istediğin zaman tekrardan indirip kurabilirsin.

• Kızlar selam.
    GOW Ascencion alak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Kızlar selam.
    GOW Ascencion alak mı ?

ne kadar panpa
    hesabı kim kuracak :D?
  • Hortlatma yapmis sayilirsiniz.

• Hort hort hort

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.