evet hocam çok saçma ama işleyişleri bu yönde playstation tarafında cüzdana ekleniyor iade tutarı |
PSN OYUN İADE TALEP ETME FORMU (cyberpunk 2077 iade takip) SONY İADE ALMAYA BASLADI (3. sayfa)
-
-
Hayatımda gördüğüm en büyük saçmalıklardan biri resmen soygunculuktur bu, xboxda aynı yöntemi mi uyguluyor acaba merakımdan soruyorum?
-
quote:
Orijinalden alıntı: MericulsHayatımda gördüğüm en büyük saçmalıklardan biri resmen soygunculuktur bu, xboxda aynı yöntemi mi uyguluyor acaba merakımdan soruyorum?
xbox tarafını bende bilmiyorum gerçekten
-
cüzdana eklesinler ona da razıyız aynı paraya indirimde 2 oyun alınır ne biliyim plus üyeliği alınır yine değerlendirilir
-
karta yatıyor hocam xbox tarafında. ben de yeni öğrendim.quote:
Orijinalden alıntı: MericulsHayatımda gördüğüm en büyük saçmalıklardan biri resmen soygunculuktur bu, xboxda aynı yöntemi mi uyguluyor acaba merakımdan soruyorum?
Sabri E. SabancıtwitterSabri E. Sabancıhttps://twitter.com/agunzagun/status/1338864176094015488?s=21
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
ben 11 inde iade talebi yolladım daha cevap yok bunlar böyle böyle 7 günü doldurmasın -
eurogamer da okuğuma göre;cdrp dan yönetici biri sony ve microsoft 'un cyberpunk 2077 iadesi için bir ayrıcalık tanınmayacağını şuanki iade politikası neyse onun uygulanacağını söylemiş.
yani bu durumda oyunu indirdin açtın oynadın sana iade yok mesajı gelecek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vincent54eurogamer da okuğuma göre;cdrp dan yönetici biri sony ve microsoft 'un cyberpunk 2077 iadesi için bir ayrıcalık tanınmayacağını şuanki iade politikası neyse onun uygulanacağını söylemiş.
yani bu durumda oyunu indirdin açtın oynadın sana iade yok mesajı gelecek.
öyle bir dünya yokx
paranızı alamazsanız bize mail atın dedi adamlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ama x-box sahipleri iade aldı -
-
sony türkiye iadelerden kurtulmak için önce agresif bir tavır sergiliyor ki insanlar "zaten iade almıyorlarmış" diye vazgeçsin.
https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi
buradan şikayet dosyası oluşturabilirsiniz.
-
Dijital hizmet alımı olduğu için thh bu işle ilgilenmez bence keza satışı PlayStation Türkiye yapmıyor bütün psn satışlar UK kanalından yapılıyor diye biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardamax -- 16 Aralık 2020; 10:13:16 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ardamax
Dijital hizmet alımı olduğu için thh bu işle ilgilenmez bence keza satışı PlayStation Türkiye yapmıyor bütün psn satışlar UK kanalından yapılıyor diye biliyorum.beni bağlamaz. parayı alan ve destek olarak muhattabım ps tr
uğraşıp dursunlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz bu açıklamadan sonra ayıptır sölemesi başını alırız iadenin hocam -
malesef öyle hocam sonynin iade politikasi belli zaten CD Projekt iade edin deyince bende bir anlaşma vs yapıldı sandım. Adamların her açıklaması fiyasko... -
hayır anlamadığım red mailide gelmiyor neyi bekliyorlar iade almayacaksanız gerekçesiyle birlikte mail atarasınız insanlarda cevap alır bu şekilde herşey havada kalıyor
-
Aynen öyle 1 haftaya dönüş alırsın abicim etmeyeceksen sölede ona göre tedbir alalım -
Sony'nin iade politikası şöyle. Satın aldıktan sonraki 14 gün içinde iade talebinde bulunabilirsin, ancak oyunu indirdiysen refund alamazsın. Ancak aldığın oyun bozuk / hatalı ise alabilirsin diyor. Şimdi, çakal müşteri hizmetleri ve Sony bu politikanın ilk kısmına sığınıp kestirip atacak. Bizi ilgilendiren kısmı oyunun oynanmayacak düzeyde bozuk olması. Keyiften iade etmiyoruz. Kendi sitelerinde yazan politikalarını çiğneyeceklerse paşa gönülleri bilir, tüketici hakem heyeti aracılığıyla öderler. :)
Alıntı
metni:After purchasing this type of content through PlayStation Store, you have 14 days from purchase to request a refund. If you have started to download or stream the purchased content you will not be eligible for a refund unless the content is faulty.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X