Şimdi Ara

PSN Yavaşlıkta Çığır Açmış Durumda! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun istemiyoruz alt yapılarını duzeltsinler verdikleri kıytırık oyunlar onlara olsun.

• Oyun/uygulama indirme hızında herhangi bir problem yok fakat arkadaş listesinin yüklenmesi ve store da gezinti hala yavaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XraTiNq2

Bence sorun sizden kaynaklı olabilir. 20Mbit internetim var kablolu 10Mbit ile indirme yapıyor. AKK' yi aşınca hızım 3Mbit' e düşüyor, indirme hızımsa 1Mbit civarı oluyor.

İnternet hızınızın yarısını kullanması sizce normal bir durum mu?
    Bende bugün kablo ile denedim 20Mbit ile indirme yaptı ama hızım 50Mbit ki bu hala saçma ötesi bir durum bence.Aylık ödeme yapıyoruz Plus için hala adam gibi altyapı sunamıyorlar,karşılaştırmayayım diyorum ama Xbox 360 kullandım,Xbox Live'ın hala onda biri olamadı PSN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocket Raccoon

quote:

Orijinalden alıntı: XraTiNq2

Bence sorun sizden kaynaklı olabilir. 20Mbit internetim var kablolu 10Mbit ile indirme yapıyor. AKK' yi aşınca hızım 3Mbit' e düşüyor, indirme hızımsa 1Mbit civarı oluyor.

İnternet hızınızın yarısını kullanması sizce normal bir durum mu?
    Bende bugün kablo ile denedim 20Mbit ile indirme yaptı ama hızım 50Mbit ki bu hala saçma ötesi bir durum bence.Aylık ödeme yapıyoruz Plus için hala adam gibi altyapı sunamıyorlar,karşılaştırmayayım diyorum ama Xbox 360 kullandım,Xbox Live'ın hala onda biri olamadı PSN

Hocam zaten PC' de de ben 20Mbit görmüyorum hiç bir zaman. Steam' in altyapısıyla bile 5Mbit' i anca buluyorum. Gerek Download gerek Upload, internet hızımızı tamı tamına kullanmıyor ya da (ben bilmiyor olabilirim) bu şekilde kullanıyor. Torrent' ten Wi-Fi kullanarak 3Mbit indirme yaptım güncel Tracker lar varken. Normal gibi gelmeye başladı artık.

• Sorun arkadaştan falan kaynaklı değil çoğu kişide durum aynı bende de pc yok dizi izleyeceğim veya oyun indireceğim 200 mb ye 2 saat zaman biçiyor internet 8 mbit sony tam bir adilik yapıyor bu konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey indirirken PS4'ü dinlenme moduna alın.
  • Bende de problem yok, 8 Mb ile gayet iyi iniyor oyunlar. Bağlantım da kablosuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kankkunen -- 31 Mart 2015; 22:00:31 >
  • Bende de 50Mbit internet var ama PSN bu hızı hiçbir zaman kullanamadı.
  • İki gün önce PES'i indirmeye baslamistim. Ilk etaplarda muazzam yavas indirmisti. Demek sorun yalniz bende degilmis. Gerci sonradan hizlanmisti fakat ilk 5 gb falan yavas indi.

• çağ açmak daha iyi olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Bende de 50Mbit internet var ama PSN bu hızı hiçbir zaman kullanamadı.

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 1 Nisan 2015; 0:59:30 >
  • Başliği Yavşaklıkta okudum yaa..bilinc altimda neler dönüyosa artik : ))

• Aynı sıkıntı bende de var cok şikayetciydim sıkıntı heralde wi fi ile alakalı
  • Bende ethernet ile bağlanıyorum falat 12 mb internetin 4 mb'ını gösteriyor test ettiğimde.Aşırı derecede yavaş download yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.