Şimdi Ara

PSOYUNU BAKIRKÖY YALANLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oradan epey bir oyun aldım. Doğrusunu söylemem gerekirse aldığım oyunlarda hiç sorun yaşamadım. Hızlı kargoluyorlar, bitti kalmadı vs diye birşeyle de karşılaşmadım. Çünkü siteye fiyatı ile eklenmeyen oyunların (orada burada resim paylaştıklarını dikkate almıyorum) zaten satın alınamayacağını tahmin ediyorum.

Kredi kartı ile ödeme yapılamaması uzun süredir canımı sıkan bir olay. Onlarca alternatifi varken neden inatla havale istiyorlar bilemiyorum. Belki dediğiniz gibi 3 - 5 tl komisyon için kredi kartı ile satışa sıcak bakmıyorlar.

PSoyunu.com u benim için bitiren olay, özellikle whatsapp ta sorduğum basit bir iki soruya çok sert yanıtlar almam. Hiç öyle müşteriymişim gibi davranmıyorlar. Zaten siteden iletişime geçmek imkansız. Kaale alınmıyorsunuz. Hal böyle olunca ve alternatifleri de (hatta çok daha iyilerini buldum arayınca) bolca olunca neden kendime bunu yapıyorum diye sorarak birdaha psoyunu ile alışveriş yapmama kararı aldım.

Bu arada ykarıdaki yorumlar biraz sert olmuş gibi geldi bana.

• ebaydaki fotoğrafı getirdik diye koymak da nedir ya. esnaflığın yüz karası.
  • Us psn yada forumun 2.eli dururken..( hatta forumda istanbul takas konusu bile var.) Boyle yalanci dolancilarla alisveris yapmak nedir. Bir de whatsapdan yazinca pek musteri gibi degilde 40 yillik knka adabi var sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordkisame

Oradan epey bir oyun aldım. Doğrusunu söylemem gerekirse aldığım oyunlarda hiç sorun yaşamadım. Hızlı kargoluyorlar, bitti kalmadı vs diye birşeyle de karşılaşmadım. Çünkü siteye fiyatı ile eklenmeyen oyunların (orada burada resim paylaştıklarını dikkate almıyorum) zaten satın alınamayacağını tahmin ediyorum.

Kredi kartı ile ödeme yapılamaması uzun süredir canımı sıkan bir olay. Onlarca alternatifi varken neden inatla havale istiyorlar bilemiyorum. Belki dediğiniz gibi 3 - 5 tl komisyon için kredi kartı ile satışa sıcak bakmıyorlar.

PSoyunu.com u benim için bitiren olay, özellikle whatsapp ta sorduğum basit bir iki soruya çok sert yanıtlar almam. Hiç öyle müşteriymişim gibi davranmıyorlar. Zaten siteden iletişime geçmek imkansız. Kaale alınmıyorsunuz. Hal böyle olunca ve alternatifleri de (hatta çok daha iyilerini buldum arayınca) bolca olunca neden kendime bunu yapıyorum diye sorarak birdaha psoyunu ile alışveriş yapmama kararı aldım.

Bu arada ykarıdaki yorumlar biraz sert olmuş gibi geldi bana.

Fis/fatura kesiyorlar mi sattiklari oyunlara? Kredi karti ile satis yapsalar vergi odemek zorundalar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Buradan birkaç kez alışveriş yaptım, alırken iyisin sorun varsa kötü. Takasta kılı kırk yarıyorlar. Verdiğiniz oyunu öldürüyorlar. Özellikle orada oturan genç esmer bir tip var adam mesajlaşmaktan yüzüne bakmıyor.
  • Doğru söze ne denir Zaten sabit fiyatlı kargo politikasına da karşıyım ben. Kredi kartı ile ödeme yapabildiğin spotçular kargo bedava yolluyor. Muhtemelen psoyunu nun da anlaşmalı kargosu vardır kendileri bedava yolluyordur (gerçi yıllık ödemesi oluyor onunda ama) oyun + kargo düşünülünce emsallerinden ucuz kalır yanı kalmıyor. Birde fiş/fatura kesmediğini düşünürsek
  • Bir dönem yine forumdan bunlara büyük tepki geldi, hatta bu dükkanın elemanı olan bir tane yüzsüz ekmek muhabbetine girip aklınca yaranmaya çalıştı. Baktılar tepki iyice büyüyor fiyatları aşağıya çekip kendi lehlerine döndürdüler durumu. Ancak bir hafta sonra internet sitelerine bakıldı ki aynı oyunların fiyatları düşükken, yine hırsız aral ile yarışır seviyelere yükseltilmiş. Keşke şu ekmek muhabbeti yapan eleman tekrar gelse konuya, banlanmayı da göze alarak iki çift lafım var kendisine.
  • O civarsa bakirkoyde bildiginiz iyi spotcu varmi

• Yıllardır Yusufpaşa daki kardeşler elektironik e giderim gitincede en az 1 saat takılırım cana yakın insanlar ve herkese öğlelere tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

O civarsa bakirkoyde bildiginiz iyi spotcu varmi

Ben bakırköyde oturuyorum ama burdakilerin hepsi yamyam emin olun psoyununa sakın bulaşmayın paranızla rezil olursunuz ben 2.ci bir ds4+gta V almaya gitmiştim adama soru soruyorum yüzünü kaldırıp cevap vermeye tenezzül etmiyo en sonunda istemiyorum ikiside kalsın dedim çıktım size tavsiyem bulaşmayın ben normalde usn psn den aliyorum ama TR oyunları n11 den orda güvenilir birinden aliyorum söylediği gün kargo yapiyor cmt.si günü de bloodborne siparişi geçtim kuponlarım vardı oyun 158 TL ye geldi adamla telefonda konuştum bugün öğlen kargo yapicakmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dorukhan147

quote:

Ben bakırköyde oturuyorum ama burdakilerin hepsi yamyam emin olun psoyununa sakın bulaşmayın paranızla rezil olursunuz ben 2.ci bir ds4+gta V almaya gitmiştim adama soru soruyorum yüzünü kaldırıp cevap vermeye tenezzül etmiyo en sonunda istemiyorum ikiside kalsın dedim çıktım size tavsiyem bulaşmayın ben normalde usn psn den aliyorum ama TR oyunları n11 den orda güvenilir birinden aliyorum söylediği gün kargo yapiyor cmt.si günü de bloodborne siparişi geçtim kuponlarım vardı oyun 158 TL ye geldi adamla telefonda konuştum bugün öğlen kargo yapicakmiş...

Dostum yakiniz senle demekki takas bolumunde denk gelirsek alisverisimiz olur

• quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

quote:

Orijinalden alıntı: Dorukhan147

quote:

Dostum yakiniz senle demekki takas bolumunde denk gelirsek alisverisimiz olur

Ben kendi plus hesabımdan aliyorum oyunları takas yapma şansım yok : )

• facedeki fotolarının altındaki yalakalar çok hoşuma gidiyo benim
  • Bi yerleri kalkık olduğu aşikar..
    Ama biz yaptık bunları böyle.

• Su ise forumdan bir arkadas girse, hakkiyla kaziklamadan yapsa su isi bizde desteklesek keske.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Su ise forumdan bir arkadas girse, hakkiyla kaziklamadan yapsa su isi bizde desteklesek keske.

şu işe kim girerse girsin oyuncu zihniyetinde olursa para kazanamaz oyun piyasası çok hızlı yağmur gibi yağarken doldurayım der kim girerse girsin ülkemizde oyun oynayan kitlede pek sözünün eri değil o kadar çok beş lira için verdiği sözden cayacak adam var ki
  • Varni34 kullanıcısına yanıt
    orada bir koyun sürüsü var sizden hızlısı mezarda diye yalakalanan keş keşke yine yalandan ilan verdikleri bir gün yine mezarlı lafları ederken azrail çıkagelse kim çağırdı lan beni dese süper olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

orada bir koyun sürüsü var sizden hızlısı mezarda diye yalakalanan keş keşke yine yalandan ilan verdikleri bir gün yine mezarlı lafları ederken azrail çıkagelse kim çağırdı lan beni dese süper olurdu.

yorumların altına laf sokunca siliyolar hemen takas ve satış fiyatları bazen düşük oluyo ama yinede o tipleri görmemek için alışverişi kestim ciddiyetsiz insanlar
  • Varni34 kullanıcısına yanıt
    benim de bir kaç yorumumu silmişler ama biri bu sayfayı yorumun altına sıkıştırmış daha farketmemişler sanırım. çok da tın canları cehenneme üç kuruşluk adamlara nefes tükettiğine değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

benim de bir kaç yorumumu silmişler ama biri bu sayfayı yorumun altına sıkıştırmış daha farketmemişler sanırım. çok da tın canları cehenneme üç kuruşluk adamlara nefes tükettiğine değmez.

aynen hiç gitmeyip para kazandırmam olur biter fifa 2016yı pes 2016yı şimdi sadece orası satsa gidip almam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.