Şimdi Ara

PSP 1000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar e-bay'den cok ucuza psp 1004 satın aldım.ürün şuanda yolda.
    bazı sorularım olacaktı yardımcı olursanız çok sevinirim.(sorularım çok saçma yada basitce olursa nolur kızmayın psp hakkında hiçbir bilgim yok)

1-Hafıza kartı psp icin özel mi yoksa telefonda kullanılan micro sd'ler uyuyor mu?

2-Kopya oyun kullanılıyor mu ve kullanılıyorsa ne yapmak gerekir ?

3-Orjinal oyun fiyatları sizce uygun mu ?

4-Wireless'le internete giriş imkanı nasıl ? (youtube facebook vs. gibi sitelerde performansı nasıl ?)

5-Yedek parça ve tamir konusunda türkiyede sıkıntı var mı ?

6-Vita oyunlarını çalıştırır mı ?

arkadaslar şimdiden cvplarınız için tşkler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatayyap -- 12 Temmuz 2012; 12:31:39 >

• 1-PSP'ler için özel Memory Stick Pro Duo alman gerekir.
    2-Oynanılıyor ama kendin araştır forum kuralları benim söylememe müsade etmiyor.
    3-Genelde 30 TL civarında seyrediyor kişinin bütçesine göre değişir.
    4-Bilgim yok.
    5-Büyükşehirlerde yaşıyorsan sıkıntı yaşamazsın bence.
    6-Hayır asla çalıştırmaz vita oyunlarını istiyorsan Vita alman lazım
  • teşekkürler Roach :)
  • Hayırlı olsun hocam konsolun eline ulaşmış güle güle kullan inşallah benimkide bugün gelicek
  • inşallah yarın kırdırıcam makinayı bizim bilgi işleme yaptırıcam saolasın hocam sıfır mı satın aldın 2. el mi ?
  • Sıfır aldım hocam 3006 modeli + 16 GB Memory Stick + Kırdırttım ve içini oyunla doldurttum + Kılıf aldım ama hala gelmedi
  • sorması ayıptr kaça aldın hocam bn e-bay deb $50+ kargo ya 1004 2.el aldın nasıl sence ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPHONE 5 KUTULU 1000 LİRA !!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beimki biraz pahalı 380 TL'ye aldım 3006 modeli + 16 GB hafıza kartlı sıfır model
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatayyap

sorması ayıptr kaça aldın hocam bn e-bay deb $50+ kargo ya 1004 2.el aldın nasıl sence ?

Ortalama 150 lirayı bulacak. Yani pahalı. 2000 serisi al hocam bu fiyata forumda çok rahat bulursun. Üstelik 1000 serisinden hiç tat alamazsın, bence hiç girme o işe.
  • Hocam neden 1000 serisinden tat alamazsın dediniz? 2000'deki oyunları oynatmaz mı?
  • 4) facede cok iyi youtubedede psptube diye bi program var ilk basda hammalik ama ogrenince guzel oluyor forum donanim gibi sitelerde muthiş dogru taraciyla 10 uzerinden 8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.