Şimdi Ara

Psp 1000/2000/3000 Devri bitti mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha öncesinde PSP kullanmışlığım yoktur ve Psp hakkında pek bilgim yoktu. Alıp oynamadım yani ve popularitesi nedir bilmiyordum pek. Geçenlerde heveslenip 2.el bir psp aldım (psp 2004).

Burada ve bir çok yerli psp forumunda bir durgunluk gözledim. 2008-2009 ve daha eski yıllara ait bir çok ıvır zıvır dolu siteler.

Gerçekten bilmediğimden soruyorum -Psp2'nin yolda olduğunu da düşünerek- eski nesil psplerin devri bitmiş diyebilir miyiz ? Misal şu saatten sonra iyi bir oyun çıkar ve bir anda online olarak oynanmaya başlar mı örneğin? Bizim model psp'ler için yenilikler gelmeye devam edecek mi yoksa artık bu iş durdu mu ? God Of War, Gta Chinatown, Star Wars The Force Unleashed vs gibi saygı duyulacak oyunlar gelmeye devam eder mi ? Yoksa aldığım psp'yi piyasadaki iyi ürünleri tükettikten sonra kaldırıp bir kenara mı koyacağım ?

Bu konudaki bilgilerinizi ve yorumlarınızı merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _botturgec_ -- 11 Haziran 2011; 3:58:40 >

• Psp ye artık sağlam oyun gelmez gelse bile 2-3 de geçmicektir.Ama bu bitmiş olduğu anlamına gelmez Psp ye şuana kadar çıkan oyunlar bile yeni psp alan birini 2 yılı geçik idare eder bana göre.
  • Açıkçası çıkmaz diyebilirim. Firmalar artık daha güçlü bir oyun yapmak isteyecek ve psp yeterli gelir mi onlara? Bilmiyorum. Bu saatten sonra oyun yapmaya başlayan firmalar vita'ya oyun hazırlar diye düşünüyorum. Yaklaşık 2-4 yıl sürdüğü için bir oyunun yapımı.

-Ha, ps3 çıktıktan sonra ps2'ye hala oyun çıktığını da gördük. Ama onlar da ps2'ye özel değildi.

vita ana konu:http://forum.donanimhaber.com/m_49813429/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49813429

beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar78 -- 11 Haziran 2011; 20:10:05 >
  • 3004 aldım daha yeni pişman değilim .
  • Ben de yeni 2004 aldım işte hocam, pişman olmakla olmamak arasındayım açıkçası. Geleceğe dair bir beklenti oluşmadı hiç içimde. Şu oyun da gelse de oynasak diye bekleyemeyeceğiz sanırım. Online oyun kısmı zaten ölmüş sanıyorum.
  • Bu yorumsuzluk bile devrin bittiğinin göstergersi oldu benim için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

Psp ye artık sağlam oyun gelmez gelse bile 2-3 de geçmicektir.Ama bu bitmiş olduğu anlamına gelmez Psp ye şuana kadar çıkan oyunlar bile yeni psp alan birini 2 yılı geçik idare eder bana göre.

Bence 2 yıl idare etmez ama 2. el uygun bi fiyata alınan psp için boşa verilmiş parada denmez sonuçta artık oldukça cüzii fiyatlara gidiyo 2. eller ve gerçekten oynanması gereken oyunları var
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

Psp ye artık sağlam oyun gelmez gelse bile 2-3 de geçmicektir.Ama bu bitmiş olduğu anlamına gelmez Psp ye şuana kadar çıkan oyunlar bile yeni psp alan birini 2 yılı geçik idare eder bana göre.

Bence 2 yıl idare etmez ama 2. el uygun bi fiyata alınan psp için boşa verilmiş parada denmez sonuçta artık oldukça cüzii fiyatlara gidiyo 2. eller ve gerçekten oynanması gereken oyunları var

Belki oyunlarla etmez ama oyun + film rahat eder psp de film izlemenin keyfi bambaşka yatağa yat istediğin filmi izle rahat rahat izle ekranı küçük diyenlere hiç katılmıyorum altyazılı filmler çok çok rahat izleniyor altyazılar çok rahat okunuyor.

• Ümitlerinizi yikmak istemem ama uzun yıllardir psp tecrübesi olan biri olarak söylüyorum ki buraya kadarmış. Allah rahmet eylesin. Artık yeni pspye vitaya bakacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Party Starter

Ümitlerinizi yikmak istemem ama uzun yıllardir psp tecrübesi olan biri olarak söylüyorum ki buraya kadarmış. Allah rahmet eylesin. Artık yeni pspye vitaya bakacağız.

Yıktın beni :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_acar1989

quote:

Orijinalden alıntı: Party Starter

Ümitlerinizi yikmak istemem ama uzun yıllardir psp tecrübesi olan biri olarak söylüyorum ki buraya kadarmış. Allah rahmet eylesin. Artık yeni pspye vitaya bakacağız.

Yıktın beni :)

Ama aldığına pisman olmazsin. Çıkan birçok güzel oyun var. Seni uzun süre oyalar.
  • Bakalım bir sürü oyun arşivledim bilgisayara sırayla başladım oynamaya. Bir de film falan dönüştürüp attım psp'ye sevmeye çalışıyorum kendisini :)
  • 5 yıllık 1000 serisi sahibi olarak bence de PSP için artık çok geç!
  • Psp'mi satışa koydum ben de artık hiç bir hevesim kalmadı :)
  • dun aldik psp3004 slim,bu gun baktik millet sattiyor...
    ule su teknolojiye bi ayak uyduramadik arkidis
  • ogluma Sony Psp 1000 Fat 155 tlye almak istemekteyim.... Uygun mu?
    açıklamaları -4 gb memory stick DuoPro.Ürün son derece temiz kullanılmıştır.Versiyon'u 5.00 M33'tür.İsterseniz kendinizde internet ten araştırıp yapabilirsiniz bende kendim yaptım.Orjinal oyun cd si olarak God Of War Chains Of Olympus vardır.İçine atılmış 7 tane oyun daha vardır.Şarj makinesi ve batarya sorunsuz şekilde çalışmaktadır..
  • 2010 yılında PSP 3004 almıştım ve 2 adet de tekken 6 ve grand trismo 5 araba oyunu aldım ama tez sıkıldığım için 2 yıl yüzüne bakmamıştım. Öğretmen olduğumdan dolayı erkek öğrenci pansiyonunda nöbetlerim oluyor. Böyle olunca da canım bayağı sıkılıyordu. PSP me film atıyorum ve zamanın nasıl geçtiğini bilmiyorum. Görüntü kalitesi de hiç bozulmuyor. Şundan eminim bilgisayarımı satarım ama PSP mi asla satmam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.