Şimdi Ara

psp 2.01 downgrade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • psp 2.01 downgrade daha çıkmadı mı?haberi olan var mı?

• bişeler dolaşiyor ama kesın bı sonuç yok yabancı forumlarda yaptıklarını ıdda edenler var ama gta umd sı lazım bıde bıkac program tabı ..
  • yok daha çıkmadı ve bence bir süre daha çıkmayacak...
    1.5 i bile hackerların kırdığına inanmıyorum sony işine geldiği için yaptı çünkü kopya oyun oynanamadan bu kadar çok satılamazdıı yeni versyonlara ek özellik ekledii şimdi işin kaymağını yiyo :)
  • Haklı olabilisin
  • kesinlikle haklısın.bu şartlar altında ay sonunu bekler,çıkmazsada satarım aleti..öle boş boş duruyor..bıktım beklemekten..
  • quote:

Orjinalden alıntı: oceanlama

kesinlikle haklısın.bu şartlar altında ay sonunu bekler,çıkmazsada satarım aleti..öle boş boş duruyor..bıktım beklemekten..

ama elindeki aleti iyi fiyata satamazsın çünki herkez 1.5 arıyo 2.01 ler çok ucuza gidiyo bence 1-2 tane umd al oyna oyna takas yap en mantıklısı o şuan için ne biliym müzik dinle film izle keyfini çıakrt aletin ölü fiyata verme yazıktır...
    bende 1.5 var 2gb ms pro duo var içine ztaen 3-4 oyun atıyom sende 1-2 umd taşırsın bişi farketmez
  • 2,1 v ustune ne verırsınız arkadaşlar bı arkadaşımda var da satıyor ne eder
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende yeni PSP aldım, dogal olarak 2.01 aldım, yeni oyunda aldım, pasalar gibi oynuyorum, illa downgrade edicem diye beklemeyin...
    PES5, Burnout Legends var bende, agirlikli olarak PES5 oynuyorum, sıkılınca takaslarim oyunlari biraz araba yarislarini denerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

Haklı olabilisin

yok daha çıkmadı ve bence bir süre daha çıkmayacak...
    1.5 i bile hackerların kırdığına inanmıyorum sony işine geldiği için yaptı çünkü kopya oyun oynanamadan bu kadar çok satılamazdıı yeni versyonlara ek özellik ekledii şimdi işin kaymağını yiyo :)

tam bizim zihniyetimiz işte..biz düşünürüz böyle ancak..ah bi de kurtulabilsek şu cin fikirlerden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi percussion -- 9 Ocak 2006 1:13:05 >
  • @percussion
    emin ol onlar bizden daha cin ve belkide daha kötüsünü yapıyolar...
  • Cıkmamıs CIkmıyor vede ama bu Cıkmayacak anlamına gelmiyor. Kırılamaz die birsey yoktur.. Bunu da kıracaklar ama ne zaman
  • Arkadaşlar artık 2.00 üstlerini kırmasalarda olur çünkü tüm psp oyunu satan yerler 5 10 milyona umd takas ediyor.
  • devilx....

Cıktı cıktı diye solemissin sen denedinmi oluyomu ??????
  • izmirde umd takası eden bi yer biliomusunuz
  • Bilmiyorum inan ben izmirde degilim antalyadayım....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.