Şimdi Ara

PSP-2003 Spiderman Limited Edition ve birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kuzenim İrlanda'dan PSP almış ve Türkiye'ye getirdi ancak bu garip bir PSP.

PSP Slim & Lite Spiderman Limited Edition (PSP-2003)
    Not: PSP God of War Edition değil.

(Arka panel rengi mat siyah yani fat PSP'nin arkası gibi)

Şimdi anlamadığım bir konu var. Benim elimde Piano Black PSP-2001 var. Bir arkadaşımda Khalkedon'dan alınma PSP-2006 Piano Black var. Başka bir arkadaşımdada gene Khalkedon'dan alınma Ice Silver PSP-2004 var. Ancak kuzenimin İrlanda'dan getirdiği Deed Red PSP-2003 diğer 3 PSP'den bariz şekilde ağır. Yani kime verdiysem farketti ağırlığı (PSP Slim).

Şimdi sormak istediğim konu farklı bölge kodları olan PSP'ler arasındaki farklar nelerdir ve bu PSP'ler arasında kalite farkı var mıdır (sanmıyorum ama)

Buda kutusu:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 29 Aralık 2008; 20:33:57 >

• minimal farklar vardır ağırlık nedeni büyük ihtimalle bataryadan ve kaplamada kullanılan plastikten kaynaklanmıştır.
  • selm herkese bende bırsey sormak ıstıyorum bı sakıncası yoksa yah bende psp-2004 VAR yenı aldımda hıc bır bılgım yokk onunla ılgılı psp-2004 ılgılı bılen bırı varsa benı yonlendırebılırmı tesekkur ederım sımdıden nasıl oyun yukleyebılırım ne ozellıklerı var vede psp-2004 ıyımıdır
  • psp-2004 iyidir nasıl oyun yüklenebilir paylaşmak forum kurallarına aykırı google kullan hayırlı olsun.
  • saolsında dostum yahh ben asıl yapıcamm sana nasıl ulasabılırım pekı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.