Şimdi Ara

PSP 3.03 iso oyun çalıştırma Yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PSP versiyonu 2.60'dı.Net'den 3.03 indirdim(PSP kendi sitesinden).İso ile oyun oynandığını duydum ama nasıl olduğunu bilmiyorum.Araştırdım biraz hiç birşey anlamadım.Yok 2.60'dan 1.50 ye downgrade falan yazmışlar bir sürü şey hiç bişi anlamadım.Rica edersem nerden oyun indirebileceğimi nasıl çalıştıracağımı anlatırsanız çok sevinirim.Benim gibi yeni arkadaşlara'da kaynak olur.Şimdiden TŞK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quikhakan -- 21 Ocak 2007; 17:39:43 >

• PSP nini kendi sitesinden 3.03 ü indiirp update ettiysen kötü etmişsin. Çünkü bizim kullandığımız ve iso ile psone oyunlarını çalıştıran versiyon özel bir versiyondur.. 3.03 OE B olarak geçiyor..

Malesef 3.03 yaptıysan 1.50 ye dönme gibi bir durumun yok şuan için..

Eğer update yapmadıysan;

2.71 e yükseltip 1.50 ye kolayca geçmeni öneririm.. Sonrası çok kolay 3.03 OE-A ya yükselticeksin.. Oyunlarıda indirebiliceğin yerli ve yabancı siteler var ..

Versiyonlarla işini hallettiğin zaman oyunlar hakkında detaylı açıklamada bulunurum. Ya da yönlenririrz. Öncelikle versiyonlar arasındaki geçişleri hallet. Bunun için öm ile yolladığım yerde ilgili konuları bulacaksın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Die_SouL -- 21 Ocak 2007; 18:08:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quikhakan

Arkadaşlar PSP versiyonu 2.60'dı.Net'den 3.03 indirdim(PSP kendi sitesinden).İso ile oyun oynandığını duydum ama nasıl olduğunu bilmiyorum.Araştırdım biraz hiç birşey anlamadım.Yok 2.60'dan 1.50 ye downgrade falan yazmışlar bir sürü şey hiç bişi anlamadım.Rica edersem nerden oyun indirebileceğimi nasıl çalıştıracağımı anlatırsanız çok sevinirim.Benim gibi yeni arkadaşlara'da kaynak olur.Şimdiden TŞK

keşke biraz daha araştırma yapsaydın kötü etmişsin 3.03 yapmakla..psp nin kendi sitesinden indirdim diyorsun versiyonu, sony in kopya oyuna destek

verebileceğinimi düşünüyorsun ki böyle bi update i yayınlasın sitesinde..biraz mantıklı düşünseydin keşke..halbuki 2.60 dan versiyonu 1.50 ye indirip

costume firmware i(3.03 OE_B) yükleyip iso oyun oynayabilirdin..

artık yapabilcek bi şey yok UMD alıp oyun oynayacaksın maalesef

• artik sadece orjinal oyunlari oynayabiliceksin dostum. uzgunuz
  • geçmiş olsun... 3.x kırılsa bıle senıns erıne daha cok zor vbarkı dha oncekı lerı kırılması laızm 2.60 2.71 e updaytelemen gerekırdı. Uzuldum s enın adına ...
    quote:

Orjinalden alıntı: Die_SouL

PSP nini kendi sitesinden 3.03 ü indiirp update ettiysen kötü etmişsin. Çünkü bizim kullandığımız ve iso ile psone oyunlarını çalıştıran versiyon özel bir versiyondur.. 3.03 OE B olarak geçiyor..

Malesef 3.03 yaptıysan 1.50 ye dönme gibi bir durumun yok şuan için..

Eğer update yapmadıysan;

2.71 e yükseltip 1.50 ye kolayca geçmeni öneririm.. Sonrası çok kolay 3.03 OE-A ya yükselticeksin.. Oyunlarıda indirebiliceğin yerli ve yabancı siteler var ..

Versiyonlarla işini hallettiğin zaman oyunlar hakkında detaylı açıklamada bulunurum. Ya da yönlenririrz. Öncelikle versiyonlar arasındaki geçişleri hallet. Bunun için öm ile yolladığım yerde ilgili konuları bulacaksın..

• arkadaşlar benim psp üzerindeki yuvarlak düme gibi olan şey düştü bulamıyorum da sony e gittim 180 dolar istiyolar bana yardım edebiliecek kimse vamıı
  • neeeeeeeeeeeee. OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BIR ANALOG TUŞ 180$ MI buradan sonye koca bir hatta bir kaç Yukarıdakı arkadaşta yedek parça varmış ona pm at yardımcı olur büyük ihtimal

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben garantili psp satarken pahalı diyen kardeşler bunu ii okusunlar diyim ben :D umarım sorunun hallolur kardeş
  • 3.03 için GTA oyunundan bir PSP açığı bulundu kardeş, yani aradaki versiyonları geçin 3.03'ün kırılması yakındır, downgrade işlemi ve gerekli dosyalar kısa sürede elimizde olur..

Bu da demek oluyorki aradaki versiyondaki arkadaşlarda yani psp sahibi herkes bir sonraki versiyona kadar downgrade işlemi yapabilecek.. :)
  • bu 3.03 oec yi sony resmi firmware i yapsınonun üstünde yoğunlaşsın. eski konsolunun oyunları bile iş yapıyo :D sonra paket halinde .so dvd leri doldurup toplu satışlarlar yapsın bunu yaparakta kota sorunu olan insnaların gönlünü alır ...
  • ama burda garantıyle alakası yok sonucta arkadas kendısı dusurmus makınadan kaynaklanan bır sey yok kardesım!!
  • hocam benim makinada 2.60 yukle. daha dun aldim. ama biryerde bu is nasil yapabilecegimi bilmiyorum. herkes soyle yapmalisin boyle yapmalisin diyor ama nasil yapilacagi yok. 2.60 i nasil yapacagimi bileniniz varmi?

2.71 yukseltip ondan sonra soyle yapacaksin gibi ise yaramayan cevaplar vermeyin lutfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.