Şimdi Ara

PSP 3000 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bugün Bi Yere Sordum PSP 2000 ve PSP 3000 nin fiyatının aynı olduğunu ve 3000nin kırılabildiğini hatta kırdığını söyledi?
    İnanmadım ama Sizede Soruyum?

• kırıldı diye biliyorum ben ama. ürün kırıldıktan sonra sürekli uyku modunda tutman gerekiyor diye biliyorum. yoksa kırılma işlemindeki son adım tekrarlaman gerekiyormuş duyduğuma göre. ama emin değilim yinede. bu işleri iyi bilen birine danışman daha sağlıklı...
  • evet kırıldı ve fiyat farkıda kime yerlerde yok kime yerlerdede 10-20ytl ekran ve mikrafon harici hiç bir fark yokkki zaten ki ekran farkınıda kendi gözümle gördüğüm için pek doyurucu gelmedi bana normal yanı aynı fiyatta olmaları
  • Teşekkürler.
    Peki 2000mi almak Daha Mantıklı 3000 mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tanura

Teşekkürler.

Bence ikiside alınabilir. Fazla bir fark yok. PSP-3000'in Slimden Farkı Sadece PSP-3000'in Üstünde Dahili Mikrofonu Olması Ve Ekranın Slim'e göre Biraz Daha İyileştirilmiş Olmasıdır. Ama ekran farkıda her ikisini kullanmış kullanıcılara göre pek yok. Benim düşüncem fiyatları birbirine yakınsa 3000 al. fazla fark varsa 2000 al. Ben 2000 kullanıyorum. Gayet memlunum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enchanted Metal

quote:

Teşekkürler.

Bence ikiside alınabilir. Fazla bir fark yok. PSP-3000'in Slimden Farkı Sadece PSP-3000'in Üstünde Dahili Mikrofonu Olması Ve Ekranın Slim'e göre Biraz Daha İyileştirilmiş Olmasıdır. Ama ekran farkıda her ikisini kullanmış kullanıcılara göre pek yok. Benim düşüncem fiyatları birbirine yakınsa 3000 al. fazla fark varsa 2000 al. Ben 2000 kullanıyorum. Gayet memlunum.

ikisindede tv çıkışı var dimi?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Enchanted Metal

quote:

Teşekkürler.

ikisindede tv çıkışı var dimi?

Evet 2000 de 3000 de TV çıkışına sahip.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 500 GB JTAG Bol Oyunlu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3000 al 3000 kırıldı işlem sadece 4-5 Dk sürüyor şahsen 3000 kullanıyorum memnunum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.