Şimdi Ara

PSP 3000 6.10 yaptım geri 5.03 e çeviremiyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar psp 3000 5.03 dü yanlışlılkla 6.10 yaptım , sonra öğrendimki sadec 5.03 lerde kırılıyormuş , şimdi psp yi nasıl geri çevircem 5.03 e? yada bu şekilde kırılabiliyormu psp ??? şimdiden teşekkür ediyoırum

• Pandora yapman gerek,onu da kendin yapmanı tavsiye etmem.Versiyon işlerine bakan birine göster 10 liraya yapar.Ayrıca versiyon düşmeme ihtimali de var diye biliyorum...
    Google'a "Psp Downgrade" yazıp aratırsan çıkan sitelerden detaylı bilgi bulabilirsin.
    (Pandora işlemi için pandora pili gerekir.)
  • Sakın Pandorayı deneme, 3000 için pandora malesef yok. kırılmasını bekleyeceksin bu kadar.
  • hocam yanlışlıkla yapma olayı nası oluyo anlamadım ama geçmiş olsun bende 5.03 e dönülemiyo die biliyorum
  • Benim de buna benzer bir sorum olacak, yeni başlık açmadan buradan sorayım. :)
    Bugüne kadar PSP'de orijinal oyun kullanıyordum ancak artık orijinalden vazgeçeceğim gibi görünüyor.
    5.51 orijinal firmware'e sahip fat PSP'im var, PSP'min versiyonunu 5.51'den kopya oynatacak bir versiyona çevirme imkanım var mı, yoksa 5.51'den yukarı bir versiyonun kırılmasını mı beklemeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 22 Aralık 2009; 20:46:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer

Sakın Pandorayı deneme, 3000 için pandora malesef yok. kırılmasını bekleyeceksin bu kadar.

sanırım artık var
  • Çevirebilirisin fat sa eğer çevrilme imkanı var ama araştırman lazım mcpsp sitesine gir bak ben ordan öğrendim çoğu şeyi tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000'e kadar 2. el veya 0 araç
    10 yıl önce açıldı
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ceviremezsin malesef.Kirilmasini beklemekten baska yol yok
  • neyazıkkı suan ıcın sadece
    half byte loader yuklemesı yaparak konsol emulatorlerını acabılırsınız
    yakında kırılacagını sanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.