Şimdi Ara

PSP 3000 İçin Şeffaf Kapak Arıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PSP alalı 1 sene oldu.Siyah rengi sevdiğimden dolayı psp yi siyah almıştım ancak üzerinde aşırı derecede parmak izi kalıyor bu yüzden gidip koruyucu kapak aldım ama oda çok çabuk çizildi ve yıprandı ayriyetten psp yi çok kaba gösteriyor.

1. Şeffaf kapağı türkiyede bulabilirmiyim?
    2. Bulamazsam dealextreme veya ebay gibi sitelerden alışveriş yapan arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi?
    3. Bulursam çeşitli rehberleri okuyarak kapağı değiştirebilirmiyim?
    4. İzmirde kapak değiştirme olayı ile arası iyi olan bir arkadaş bana yardımcı olurmu?
    5. Yada İzmirde güvenebileceğim bir psp dükkanı varmı...

Biraz fazla soru sordum ama yardımcı olursanız sevinirim...

Çok karizma duruyor..
     PSP 3000 İçin Şeffaf Kapak Arıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 29 Ekim 2010; 19:32:23 >

• Öncelikle güzel duruyor.

1-Bulabilirmisin bilmem ama bulursan PSP'nin yarısı fiyata alırsın.Üstüne bi o kadarda fiyata taktırırsın.

2-Ordan alırsan yine aynı fiyata gelir büyük ihtimalle.

3-Belki iyi bir örnek olmaz ama : Rehber okuyup beyin amileyatı yapabilirmisin ?
    Bence işi bilenine götürürsen daha iyi olur.Kılı tüyü var bu işin.Zorlanırsın

4-İzmiri bilmem ama sanırım Khalkedona yollarsan hertürlü yapıyorlar.

5-Bilemiyorum.

Bende şeffaf kapak var.Koruyucu olan.Khalkedondan aldım.Bayadırda kulalnıyorum.Çok memnunum.hiç bir çizik vs göremedim.Çok iyi koruyor.Fiyatı uygun.Sağlam.Uzun süredir kullanıyorum.PSP ele daha iyi oturuyor.Ekranda korunuyor.Güzel bence.PSP gri oldugu için güzel duruyor.Sırıtmıyor.Seni bilemem.
  • Şimdi bende psp mi khalkedon dan aldım.Diyelim bu kapağı getirttim kapakla beraber psp yi yollarsam takıp bana geri gönderirlermi acaba..
  • Bilemiyorum arayıp sor.İnternet siteleri var.
  • ankara KULE TEKNOLOJİ DE BULABİLİRSİNİZ. PSP AKSESUARLARINI PİYASAYA GÖRE BURADAN DAHA UYGUNA ALIRSINIZ.İZMİR 1.CADDEDE....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.