Şimdi Ara

PSP 3000 kırılması için ver. 5.03 altında olması yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakında psp almayı düşünüyorum.Hepsiburada gibi alışveriş sitelerinden alacağım büyük ihtimal.Fakat PSP 3000 kırılması için versiyonun 5.03 altında olması yeterli mi?Yoksa extradan bir özellik gerekiyor mu?

Ayrıca bu 3000 lerde PSP yi kapatınca mı ne versiyonu tekrar yüklemek gerekiyormuş? Bu bütün versiyonlarında mı böle ? Öyleyse çözümü yok mu?

Ayrıca bu ürünün versiyonunun kaç olduğunu nasıl öğreneceğim??
    http://www.hepsiburada.com/Liste/psp3004-modnation-racers-oyun-kilif-kamera-invizimals-oyun-5in1-kristal-koruma-paketi-hediyeli/ProductDetails.aspx?productId=oyunham9104964&categoryId=1204494

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joseph116 -- 1 Eylül 2010; 16:51:42 >

• Up.
  • PSP nin versiyonu 5.03 nün altında olduğunda kırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joseph116

Arkadaşlar yakında psp almayı düşünüyorum.Hepsiburada gibi alışveriş sitelerinden alacağım büyük ihtimal.Fakat PSP 3000 kırılması için versiyonun 5.03 altında olması yeterli mi?Yoksa extradan bir özellik gerekiyor mu?

Ayrıca bu 3000 lerde PSP yi kapatınca mı ne versiyonu tekrar yüklemek gerekiyormuş? Bu bütün versiyonlarında mı böle ? Öyleyse çözümü yok mu?

Ayrıca bu ürünün versiyonunun kaç olduğunu nasıl öğreneceğim??
    http://www.hepsiburada.com/Liste/psp3004-modnation-racers-oyun-kilif-kamera-invizimals-oyun-5in1-kristal-koruma-paketi-hediyeli/ProductDetails.aspx?productId=oyunham9104964&categoryId=1204494

1.Evet kırılabilmesi için 5.03 ve altı olması gerekiyor.Extra da birşey gerekmiyor.
    2.Evet 3000 ve yeni 2000 serilerinde tam kapatınca (pilini çıkarırsan yada kapatma tuşuna uzun basarsan) kırık olan versiyon gidiyor.Ama tekrar yükleniyor oda en fazla 1.5 - 2 dakkanı alır.
    3.O konuda sana pm atıcam.

Bu arada şu an sıfır 3000 alma bence.özelliklede hepsiburada gibi sıfır satan yerlerden.Sana nerelerden kırık versiyonlu alabiliceğin ile ilgili pm atarım

pm ler atıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -forumber- -- 1 Eylül 2010; 17:42:40 >

• Saolun hocam.Forumda ekran kartı vs. cART CURT şeyler gördüm kafama takıldı.
    Ayrıca o yükleme işiiçin tekrar bilgisayara bağlanmamız mı gerekiyor?Yani demek istediğim psp yi açında bi kaç tuşa basınca tekrar düzeliyor mu?
    Bu bir sorun yaratır mı?
    Pm bekliyorum hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joseph116 -- 1 Eylül 2010; 17:33:18 >
  • pm ler atıldı

Ayrıca hayır gerekmez.sadece iki işlem yap bu kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.