Şimdi Ara

PSP-3000 Kulaklıkla düşük ses problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki forumda daha önce sorulmuştur ama ben denk gelemedim. PSP-3000 kulaklıkla film seyredip, müzik dinlerken ses inanılmaz düşük. Hatta yoldaysanız filmlerdeki konuşma, diyalogları duyamıyorsunuz. Sony'nin yüksek db sesin çocuklara zarar vermesini önlemek için düşük ayarda tuttuğunu biliyorum...

Önerilen Sennheiser gibi kaliteli kulaklık almak dışında PSP'ye müdahale şansı var mı..? Sesi nasıl elimdeki kulaklıkla daha duyulur seviyelere getirebilirim..?

• Dostum emin degilim ama zannediyorum homebrew program yapanlar bu soruna bir cozum olarak bir program yapmıslarmıydı yoksa yanlıs mı hatırlıyorum?Benım gorusum bence ses yeterlı dostum ben phılıps kulaklık kullanıyorum hıcbır sorun yok.Bu arada Sorun PSP ayarlarından dolayı da olabilir.
    Settings/Sound Settings/AVLS On ise sorunun kaynağı odur. Böyleyse doğal olarak değeri off yaparsan düzelecektir.Bunun dısında mp3 icin bazı programlar var onlar ile mp3 muzıklerının seslerını arttırabılırsın.ornegın:SimpleAmp .Iyı forumlar.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 8 Ocak 2009; 23:05:49 >
  • Kontrol ettim AVLS-OFF durumda. Buna rağmen ses oldukça düşük. Yolda, otobüste altyazısız seyrederken konuşmalardan hiçbir şey duymuyorum. Belki başka marka kulaklık alırsam sorun biraz düzelecektir...

SimpleAmp'ı da deneyeceğim, cevap için teşekkürler...
  • yeni kulaklık almadan film sırasın PSP'nin sesini yükseltmenin tek bir yolu var, PMP Player Adanced adlı programın son sürümünü kurun, bu program mp4 ve pmp formatlı videoları çalıştırabiliyor ve sesi normalde daha fazla açabiliyorsunuz.
  • Müzik dinlemek için Light Mp3 adlı programı tavsiye ederim.

(:
  • PMP Player Advanced ve Light Mp3 programları direk memory stick'e mi install ediliyor? Ayrıca versiyon problemi olur mu, daha önce program yüklemediğim için soruyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.