PSP 3000 var 6.60 üstüne cfw yüklü cps1 ve bi kaç emulatör de sorun yok ama bi türlü mame emulatör kuramadım.bi versiyon kurdum ama o da tam açılırken 8002013C hatası veriyor. youtubede çok aradım ama adam gibi bi video bulamadım bulduklarımda ya 240p video yada ingilizce konuşmaya çalışan pakistanlı kardeşlerdi :) bilen yapan bi yardım etsin hayrına :)
Emülatörlerle ilgili bi arkadaş az bi bilgi paylaşsa hiç fena olmaz bende iso'ları attım ama emulatör kısmını bilmiyorum :/
quote:
Orijinalden alıntı: thuglife
Emülatörlerle ilgili bi arkadaş az bi bilgi paylaşsa hiç fena olmaz bende iso'ları attım ama emulatör kısmını bilmiyorum :/
bu konu hakkında pek bilgi sahibi olan yok gördüğüm kadarıyla.yabancılarda bile yok denecek kadar az.youtubede bile 3-5tane video var anca başka bi kaynak yok.emulatörü buldum ama çalıştıramıyorum bi türlü error veriyor.
Merhaba.Ben de psp3000 aldım sırf emulator için.İstediğim tüm emulatorleri düzgünce kurdum fakat mame biraz sıkıntılı gibi.PSP MAME4ALL v4.9r2 Hires var baya popüler sanırım.50 oyun attıysam içine 5 tanesini gördü ve açtı.O da kasarak oynanıyor.Oyunların bios dosyalarını atmak gerek diyor yabancı forumlarda ama tek tek oyunların bioslarını mı indireceğiz şimdi nasıl olacak ? Yüzlerce oyun var.Sağlam bir emu varsa paylaşalım arkadaşlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme