Şimdi Ara

PSP 3000 scanline

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar psp 3000 deki scanline oyun oynarken veya film izlerken çok rahatsız eder mi? Bi de psp 2000 e göre gözü daha çok mu yorar?Yani 2000 mi 3000 mi almalıyım? İki modeli kullanmış arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar bugün Psp 3000 imi aldım. Süper bir alet. 2000 ve 3000 arasında kalmış arkadaşlara kesinlikle Psp 3000 i öneririm.
  • quote:

Arkadaşlar bugün Psp 3000 imi aldım. Süper bir alet. 2000 ve 3000 arasında kalmış arkadaşlara kesinlikle Psp 3000 i öneririm

bi de tam anlamıyla kırılsa daha iyi olacak
  • Aga bence tam olarak kırılması o kadar da önemli değil. Yani çatır çatır oynatıyor oyunları.
  • ama psp yi hiç kapatmıyosun değil mi?uyku modunda tutmak gerekiyormuş. iso çalıştırıcı mı yüklettin? bende psp3000 kullanıyorum ama daha kırdırmadım sen nasıl kullanıyosun psp yi ne işlem yaptırdın psp ye?
  • Aga ben khalkedon dan aldım cihazı alet kırılmış olarak geldi. Aleti kapatmadığın süreci her türlü cfw özelliğinden yararlanabilirsin. Benim versiyon 5.03 Gen-A. pspvadisi.com gir ordan rahatlıkla yapabilirsin.
  • 3000 nin ekranı 2000 ne gore daha az goz yoruyor diye biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Party Starter

3000 nin ekranı 2000 ne gore daha az goz yoruyor diye biliyorum

ters biliyorsun parlaklık3000de artırıldığı için daha çok göz yoruyor 3000
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkay23

quote:

Orjinalden alıntı: Party Starter

3000 nin ekranı 2000 ne gore daha az goz yoruyor diye biliyorum

ters biliyorsun parlaklık3000de artırıldığı için daha çok göz yoruyor 3000

Ben de tepkime süresi 5 kat hızlı olduğu için gözü daha az yorduğunu okumuştum.
  • 3000 görüntü kalitesiyle alır başını gider
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.