Arkadaşlar psp 3000 deki scanline oyun oynarken veya film izlerken çok rahatsız eder mi? Bi de psp 2000 e göre gözü daha çok mu yorar?Yani 2000 mi 3000 mi almalıyım? İki modeli kullanmış arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar bugün Psp 3000 imi aldım. Süper bir alet. 2000 ve 3000 arasında kalmış arkadaşlara kesinlikle Psp 3000 i öneririm.
quote:
Arkadaşlar bugün Psp 3000 imi aldım. Süper bir alet. 2000 ve 3000 arasında kalmış arkadaşlara kesinlikle Psp 3000 i öneririm
bi de tam anlamıyla kırılsa daha iyi olacak
Aga bence tam olarak kırılması o kadar da önemli değil. Yani çatır çatır oynatıyor oyunları.
ama psp yi hiç kapatmıyosun değil mi?uyku modunda tutmak gerekiyormuş. iso çalıştırıcı mı yüklettin? bende psp3000 kullanıyorum ama daha kırdırmadım sen nasıl kullanıyosun psp yi ne işlem yaptırdın psp ye?
Aga ben khalkedon dan aldım cihazı alet kırılmış olarak geldi. Aleti kapatmadığın süreci her türlü cfw özelliğinden yararlanabilirsin. Benim versiyon 5.03 Gen-A. pspvadisi.com gir ordan rahatlıkla yapabilirsin.
3000 nin ekranı 2000 ne gore daha az goz yoruyor diye biliyorum