Şimdi Ara

Psp 3004 5.02 Versiyon Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün oğluma DARTY den PSP 3004 aldım versiyonu 5.02 yüklü şimdi ben bu cihaza kırdırma işlemi yaptırabilirmiyim.
    Olursa artıları eksileri ne olur cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Biraz önce kutunun içinden çıkan oyunu taktığımda cihaz versiyonumun 5.02 olduğunu 5.55 e yükseltmem için onay istedi yükseltme yapmadan çıkış yaptım.Tavsiyeniz nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tu_Kiu -- 23 Temmuz 2010; 0:52:54 >

• bilen birine gösterin versiyonu önce 5.03 e yükseltin ardından hen işlemiyle kırsın makinayı
  • zamanınız yoksa biraz araştırma yapıp kendinizde yapabilirsiniz çok zor bir şey değil sadece yazılanlara ''tamamiyle'' uymak gerekiyor

- leri
    orjinal oyun oynayamazsınız
    online oyun oynayamazsınız

+ ları
    homebrew oyun ve program oynarsınız
    oyunlara kuruş para vermezsiniz

bunun dışında değişen fazla bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modrizzt -- 23 Temmuz 2010; 12:37:15 >
  • Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim.Cihazı kırdırdım yüklettiğim 10 oyundan sadece 2 si oynanmadı ekran dondu cihazı kapatıp açmak zorunda kaldım.Cihazı kapatıp açınca her seferinde flash atmak zorundayım galiba.Birde cihazla birlikte verilen oyun versiyonu yükseltmemi istiyor dolayısıyla yükseltmediğim için oynanmıyacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tu_Kiu

Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim.Cihazı kırdırdım yüklettiğim 10 oyundan sadece 2 si oynanmadı ekran dondu cihazı kapatıp açmak zorunda kaldım.Cihazı kapatıp açınca her seferinde flash atmak zorundayım galiba.Birde cihazla birlikte verilen oyun versiyonu yükseltmemi istiyor dolayısıyla yükseltmediğim için oynanmıyacak.

evet her seferinde flash atmak zorundasınız oyunuda 2. el bölümünde satabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.