Psp 3000 serisi ve street arasında kaldım. Khakedon'da ikisinin fiyatıda iyi hemde hafıza kartları ile birlikte. Ama sorum şu. Nihayetinde street 2012 model. Tamam biraz şişman belki ama birde street kullanan birisi yorum yaparsa çok makbule geçer.
Bende geçen sene psp ve ipod touch arasında kaldım. Ozaman ipod almıştım ama psp ukde kaldı içimde :)
Acaip cok oyun var oynanacak cok uzun sure seni idare eder.
Ben de 3004 alacağım,ama 6.60 sürümü galiba,bildiğiniz bir site var mı kırmak için?,pm atabilirsiniz
benden bir tavsiye sakın öyle bir hata yapma.
Tavsiyen için saol,gerek kalmadı,6.60 sürümü kırılmış
Bugün serbülentten aldım. 16gb kart+ silikon kılıf + 395 lira verdim. Go satmıyorlar. Fiyat konusunda bilmiyorum belki çok olabilir ama, GOW , Virtua Tennis ve Pes için değer gerçekten.
quote:
Orijinalden alıntı: _Corvette_
Zuhaha bitmişmiş PSP ruhunu anlamayan insanlar trollük yapmasın lütfen PSP ne olursa olsun bitmez bugün al oynamaya başla 1,5-2 sene götürür seni
PSP ruhu.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Engineer
Bugün serbülentten aldım. 16gb kart+ silikon kılıf + 395 lira verdim. Go satmıyorlar. Fiyat konusunda bilmiyorum belki çok olabilir ama, GOW , Virtua Tennis ve Pes için değer gerçekten.
hayırlı olsun ama biraz çok vermixşsin gibi
merhaba arkadaşım eğer psp almak istiyorsan elimde 3004 var... e-mailden tel. numaranı yollarsın ozgurylmz_1907@hotmail.com psp 3004 piano black kutulu+şarz+veri aktarım+garanti belgesi vs. 8 GB HAFIZA KARTI İÇİNDE YÜKLÜ 6 OYUN 3 ORGİNAL OYUN VAR:SOUTH AFRİCA 2010--FIGHT NIGHT RAUND3--TOM CLANCLY LAS VEGAS PLASTİK KORUMA KABI ÇANTASI HERŞEYİ İÇİNDE 2.EL'DİR FİYATI-----350-300 CİVARI İSTERSEN MESAJ ATARSIN....
quote:
Orijinalden alıntı: war3z
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Engineer
hayırlı olsun ama biraz çok vermixşsin gibi
Teşekkür ederim. Hem buradaki hemde diğer yorumlardan dolayı orayı tercih ettim. Hafta içindeki fiyatı 360 gözüküyordu. Ama dükkana girince zaten ilan değiştik filan dediler. Okadar yol gittim dedim biraz daha verdim.
Elimde sıfır 3004 var kutusundan bir kez açıldı oda kontrol için tüm aparatları ile 310 a verebilirim küçük bir pazarlık olabilir
ARKADAŞLAR BİŞEY SORCAM PSP 3004 İLE 1004 ARASINDA NE FARKLAR VAR WİFİ DEN BAŞKA ? CEVAPLARMISINIZ !
3004 umu satıcam dusunun olursa pm atsın arkadaşlar
bende 1004 var çok temiz düşünen olursa pm full kutusuyla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme