Şimdi Ara

PSP 3004 Ekrandaki Büyük Leke

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba aşağıdaki resimlerde görüldüğü üzere ekran üzerinde simetrik şekilde oluşmuş bir leke var.
    Bu leke hiç bir şekilde geçmiyor.
    Oyunlarda bile gözüküyor. Çok rahatsız edici olmaya başladı.
    Başta arka planda olan bir şekil sanmıştım fakat sonra ekrandan hiçbir zaman gitmediğini fark ettim.
    Genelde koyu renklerde belli oluyor. Yazılımsal olma ihtimali var mıdır? Yada donanımsal?

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayrii88

Arkadaşlar merhaba aşağıdaki resimlerde görüldüğü üzere ekran üzerinde simetrik şekilde oluşmuş bir leke var.
    Bu leke hiç bir şekilde geçmiyor.
    Oyunlarda bile gözüküyor. Çok rahatsız edici olmaya başladı.
    Başta arka planda olan bir şekil sanmıştım fakat sonra ekrandan hiçbir zaman gitmediğini fark ettim.
    Genelde koyu renklerde belli oluyor. Yazılımsal olma ihtimali var mıdır? Yada donanımsal?

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Tesadüfe bakın aynı sorun bendede var.Eğer çözümünü bilenler varsa banada bildirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Koruyucu yapştrmş gibisn

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de psp 3004 var ama bende böyle bir şey olmadı hiç bence yazılımsal bir şeye benziyo Sony servisine götürürsen belki yardımcı olabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nilsurella -- 5 Nisan 2014; 22:59:09 >
  • evet koruyucu var gibi

kasayı tamamen kapatan şeffaf plastik kııflar ekran iin yeterli, üstelik kasayıda çizilmelerden koruyor.. ekran koruyucu yapıştırmaya gerek yok
  • Ekranda herhangi bir koruyucu yok, zaten sorun çözüldü. Ekranı değiştirdim düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrii88

Ekranda herhangi bir koruyucu yok, zaten sorun çözüldü. Ekranı değiştirdim düzeldi.

Servise değişti sanırım ekranı?
  • Hayır. Kendim değiştirdim.
  • Servis derken ? Garantili mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ekranda da ayni sorun var. Yeni almistim

• Kendiliginden gecti benimki

• quote:

Orijinalden alıntı: mertk1999

Kendiliginden gecti benimki

Yazilim vs. yuklediniz mi? Birde ben doanimsal oldugunu sanmiyorum cunku bildigin simetrik. siyah renkte oluyor ve sanki cercevisine efekt verilmis gibi. Yazilim surumunuz kac?

• 6.60 prob9
  • arkadaslar bi multi oynasak yıldır psp ye sahibim kimseyl multi atmadım daha oynayacak varsa psp multiplayer dlı konuma bakabilirler
  • Uff çözümü yokmu bunun yeni almıştım. Çok kötü oldu versiyon felan düşürsem düzelmez mi ki?
  • Kendisi gidioo

• quote:

Orijinalden alıntı: mertk1999

Kendisi gidioo

Hocam kendisi gidiyor anladimda sizinki mesela ne kadar surede gecti? Ben yeni aldim bilmedigim icin soruyorum belkide onceden de boyleydi. Ya hic gecmezse diye korkuyorum. Gorunmuyor fakat dikkatli bakinca cok can sıkıcı. Ebayden ekran alacagim bir tane hic olmazsa yedekte durur. 30 tl fiyati. Buyuk hevesle almistim simdi attim kenariya oynamiyorum. Dolandirilmis gibi hissediyorum.

• hocam aynı sorun bende de var 3004 model kronik bi sorun gibi gözüküyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.