Şimdi Ara

PSP 3004 Kırılabilir Versiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakında psp alıcam ve 3004 falan düşünüyorum bunların kırılabilir sıfırları satılıyor mu acaba yoksa hiç biri kırılamıyor mu pek bilgi sahibi değilim bilgilendirirseniz sevinirim.

• bilen yok mu :/
  • ewt kırılabilirleri satılıor fakat fiyatları piyasada aşırı derecede azaldıkları için 0lar tabikide 2.eller blmm!!! fiyatları çoq pahalı 500-600 tl arası kırılamayanlar ise 300-500 arasında...
  • Bu versiyonuna göre kırma konusunu açar mısınız braz ?
  • Kimse yok mu forumda ?
  • bende aldım 3004 5.70 versiyonunda, kutusunda bir tane oyun var, oda hiç içime sinmedi. şimdi makine öylece yatıyor. Nasıl kırılır nasıl edilir bilmiyorum.chip ini kırdırmak istiyorum, fakat 3004 lüler kırılmıyormuş felan deniliyor. ne yapacagız bilmiyorum
  • işte içindeki çipe yani anakarta yüklü olan versiona sony güvenlik sistemi falan yüklüyor!!! o yuüzden kırılmayıolar demek istediğim kırılabilen en son version 5.03
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 Kutulu Orjinal Oyunlar
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5.03 alacaz biz de o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: oceans21

5.03 alacaz biz de o zaman

işte paraya kıyarsan istediğin zaman istediğin oyunu oynayabileceğin bi konsol alırsın... ama gider 300 tlye v6.31lik psp alırsan ozaman UMdlerin eline düşersin

• quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

Orijinalden alıntı: oceans21

5.03 alacaz biz de o zaman

işte paraya kıyarsan istediğin zaman istediğin oyunu oynayabileceğin bi konsol alırsın... ama gider 300 tlye v6.31lik psp alırsan ozaman UMdlerin eline düşersin

Hocam hep versiyonu kötüledik de, peki yüksek versiyonun bir avantajı yokmu ??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.