Şimdi Ara

PSP 3004 KIRMA YAPAMIYORUM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yardım etsin biri geceden beri uykusuz uğraşıyorum bir ara yaptım 6.20den6.60a cıkarıp b9 yaptım daha sonrada god of war ve pes 2012yi fena oynadım ama sonra ben kapattım bunu yanlışlıkla bilmiyordum b9 gidiceğini normal 6.60 kaldı şimdi b9 yaparken hata veriyor menüye girebiliyorum orjinal oyunda açılıyor falan ama böyle bir giremedim allah aşkına biri yardım etsin arkadaşım ve benim olan pspyi 18.kattan atabilirim :(

• heeyyy biraz takın yaa her konumda da bu yapılmaz ki dışlamayın :D
  • Atinca fotografta cek psp dayaniklimi merak ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediklerimi uygula : ilk önce settetings den bi memory stickine format at herseyi sil sonra bilgisayara bağla psp ni sonra google arama motoruna psp 6.60 pro b9 yaz ilk çıkana tikla indir sonra içindeki pro update ve fast recovery dosyalarini psp nin game klasörüne at hepsi bu kadar icine istedigin oyunlari at ve psp ni calistir calistirinca sadece iki sey gozukecek sen update yi sececeksin siyah ekran karsina cikinca hepx e bas sonra psp kendini yeniden baslatcak ve tekrar oyunlara girdiginde oyunlarini goreceksin eger yine eror verirse islemleri tekrar gerceklestir veya formati pc den at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertk1999

Dediklerimi uygula : ilk önce settetings den bi memory stickine format at herseyi sil sonra bilgisayara bağla psp ni sonra google arama motoruna psp 6.60 pro b9 yaz ilk çıkana tikla indir sonra içindeki pro update ve fast recovery dosyalarini psp nin game klasörüne at hepsi bu kadar icine istedigin oyunlari at ve psp ni calistir calistirinca sadece iki sey gozukecek sen update yi sececeksin siyah ekran karsina cikinca hepx e bas sonra psp kendini yeniden baslatcak ve tekrar oyunlara girdiginde oyunlarini goreceksin eger yine eror verirse islemleri tekrar gerceklestir veya formati pc den at

Arkadaşa katılıyorum bazı psp klasörlerleri kendiliğinden gidebliyor format atıp terkar dene

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.