Şimdi Ara

psp 3004 mü psp go mu ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • psp go nunn kendi hafızasının olması ve cebe sığabilmesi güzel bir özellik ama yorumları okuduğumda çoğu kişinin psp gonun kendiliğnden bozulduğunu söylüyor buna göre psp 3004 daha mantıklı geliyor

• PSP 3004 kullanıyorum, memnunum. Bence oynanışı GO'dan daha iyi
  • go berbattır uzak dur godan bende yaklasık 1 yıldır 3006 kullanıyorum cok memnunum
  • go nun ekranının çözünürlüğü daha yüksek ve dahili 16 gb hafızası var. daha portatif cebe girmesi bakımından. ben elimdeki 2000 serisini yeğenime verip kendime go almayı planlıyorum açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

go nun ekranının çözünürlüğü daha yüksek ve dahili 16 gb hafızası var. daha portatif cebe girmesi bakımından. ben elimdeki 2000 serisini yeğenime verip kendime go almayı planlıyorum açıkcası.

Çözünürlüğü daha yüksek falan değil. Diğer PSP'ler gibi 480x272 çözünürlüğünde. Ekran boyutu da diğer psplerde 4.3" iken GO'da 3.8" yani daha küçük. Bence tek artısı 16 gb hafızasının bulunması. Açıkçası 2000 serisinden GO'ya geçiş yapmak bence pek mantıklı değil.
  • saolun
  • Arkadaşlar Kesinlikle Slim 3004 Go Çok Dandik Arkadaşlar Bende Yeni Aldım Pspyi Ama Aradığım Oyunları Bulamadım Yardımcı Olurmusunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psp nin kirik versiyonunu yuklmissen ps icin baya oyun bulabilmen lazm internette aklina gelemeyecek kadar oyun bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.