Şimdi Ara

Psp 3004 oyun tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar psp 3004 üm var uzun zamandır oynamıyordum bugün tesadüfen eşya ararken buldum.Tekrar oyun alıp oynamayı düşünüyorum nedir son çıkan oyunlardan tavsiyeleriniz?En son pes 2010 almıştım.

• Kardeşim Nba2k14 veya Nfs Shifti öneririm ama yok farklı şeyler olsun diyorsan da ilgilenebilirim sen aradığın oyun türünü bi açıkla
  • hocam bende spor oyunu almayı düşünüyorum fps tarzı oyunlar pek gitmez sanırım pspye.nba 2k 14 pcde oynuyorum ona göre nasıl psp versiyonu değerlendirebilir misin
  • ucamayankarga kullanıcısına yanıt
    nba 2k 13 var bende.. gayet güzel tavsiye ederim

fifa ve pes oyunlarıda güzel, pesin grafikler daha iyi

fifa street 2, bu çok iyi

nba street, güzel çok iyi değil, grafikler daha iyi olabilirdi ama basket seviyorsan beğenirsin
  • Bak aslında seversen god of war chains of olympus veya god of war gost of sparta çok iyi oyunlardır
    Patapon , Worms bunlar ise zevkli oyunlardır :)
  • hocam çok teşekkürler ikinize de bir spor oyunu alıcam mutlaka pes yada 2k düsünüyorum.god of war serisini de çok duydum psp olarak mutlaka öneriliyor her yerde onu da düşüneceğim
  • ucamayankarga kullanıcısına yanıt
    rica ederim.. god of war'ları kesin al hocam.. spor oyunu tavsiyesi istediğin için basket futboldan gittim, yoksa tekken 6, gow'un 2 seriside, mortal kombat unchained, ufc 2010.. bunlarsız olmaz
  • İyi oyunlar kardeşim
  • exit 1 ve 2
    Moh heroes ve heroes 2
    Ufc 2010

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten indirdiğimiz zaman online oynayamıyoruz değil mi ?
  • Dantes inferno

• Undead Knights
  • def jam.. dövüş oyunu.. süper bir oyun
  • Futboldan şaşmam

• brkçlk kullanıcısına yanıt
    futbol hepimiz oynuyoruz, burada farklı oyunlardan bahsediyoruz.. kendini tek oyuna sabitlemek ayrı, bir sürü farklı oyun oynamak ayrı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.