Şimdi Ara

psp 3004üm var acıp kapıyorum oyunlar silindei acil yardımm .. ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • psp 3004 hediye geldi geligi gün oynadım kapadım tekrar oynadım falan 2. gün actııgımda oyunlar yok corruep data gibi birşey yazıyordu neyse facebookdan bilgili bir kaç kişiye sordum kırma işlemi yap dediler neyse kırdım ondan sonra oyunlar geldi boyle bir kaç gün oynadım kapadım falan yine gitti oyunlar gitmesinin sebebi nedir yardım edin ?? bu arada sürümü 6.20

• Merhaba;

Bu durumun olmasının 2 farklı sebebi olabilir.

1-Hafıza kartında sorun olabilir(orjinal sony memory stick değilse bu tür sorunlar olabilir kısaca hafıza kartın bozulabiliyor)
    Ya da

2-Kendin kırdıysan eğer kalıcı değil geçici kırmış olabilirsin bu durumda da fast recovery dosyasını tekrar çalıştırırsan oyunların geri gelir.Geçici kırdığın varsayımında bulursak eğer psp'yi uyku modunda bırakırsan ve pili çıkartmazsan veya tam olarak şarjını bitirmezsen fast recovery yapmana gerek kalmaz.Fast recovery dosyan sağlamsa pspyi tam olarak kapatıp her seferinde fast recovery ile oyunlarını tekrar geri getirebilirsin.
  • quote:

Merhaba;

Bu durumun olmasının 2 farklı sebebi olabilir.

1-Hafıza kartında sorun olabilir(orjinal sony memory stick değilse bu tür sorunlar olabilir kısaca hafıza kartın bozulabiliyor)
    Ya da

2-Kendin kırdıysan eğer kalıcı değil geçici kırmış olabilirsin bu durumda da fast recovery dosyasını tekrar çalıştırırsan oyunların geri gelir.Geçici kırdığın varsayımında bulursak eğer psp'yi uyku modunda bırakırsan ve pili çıkartmazsan veya tam olarak şarjını bitirmezsen fast recovery yapmana gerek kalmaz.Fast recovery dosyan sağlamsa pspyi tam olarak kapatıp her seferinde fast recovery ile oyunlarını tekrar geri getirebilirsin.

fast recovery dosyası bazen acıp kapadıgımda saglam bazen iste yok olmadıgında bir daha pcye baglayıp kırıyorum ohoooo ben bunu köye götürsem oynayamam yani :/ cok sıkıcı durum veya ben kullanamıyom

• Normalde fast recovery dosyasının pili çıkartsanda tam olarak kapatsanda gitmemesi gerekir.Bu durumda hafıza kartında bir problem olma ihtimali yüksek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.