Şimdi Ara

psp 300x modellerinde kırılmama ihtimali varmı? Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2-3 gündür psp araştırması yapıyorum . sitelerde psp kırmayla ilgili 2013 yılına ait çok yazı bulamadım .
    eskı tum yazılarda bazı modellerın kalıcı kırıldıgı bazılarının ise kapatınca gıttıgınden bahsedılmıs. ve kırılmayan modeller de oldugu yazılmış.
    yarın bi psp almak için biriyle görüşcem ve uygun gelirse alcam . ama neye dıkkat edcegımı ve kırılıp kırılmadıgını anlamak ıcın neye bakacagımı bılmıyorum .
    bilgisi olan lutfen yardım etsın gerçekten çok önemli ...

• Psp go ve e1000 serisi alma onun dışındaki modelleri alabilirsin.3000 veya 2000 serisi al mümkün oldukça.Geçici veya kalıcı olarak tüm psp modelleri kırılıyor.Zaten önemli olan versiyonu.2.el alıyorsan kırılmış olup olmadığını sana söyler aldığın kişi.Sıfır alıyorsan da satıcıya sor geçici mi kalıcı mı kırılıyor diye.

Edit:Dasherim gerekli açıklamayı yapmış zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurukuru -- 25 Mart 2013; 9:08:28 >
  • Geçici veya kalıcı olması o kadar da farketmiyor. Geçici olsa bile pspyi uyku modunda tuttuğun sürece kırık halde devam ediyor. Kapatırsan da fast recovery denen dosyayı çalıştırıyorsun 10 saniyede işlem tamam.
  • enester E kullanıcısına yanıt
    mrhaba psp kırma tüm modellerde mümkün ben denedimher modelde ilk önce update 6.60 yükle sonra pro update b10 yükle 6.60 ı güncelledikten sonra proupdateyi çalıştır "x" btonuna bas 3 yada 4 kere psp kendini yeniden başlatacak işte psp yi kırdık ha bu arada geçici diye birşey yok psp kendini sıfırladığında yani bataryayı falan çıkarttığında proupdateyi yeniden çalıştır bu kdr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fıratkoyuncu -- 26 Ekim 2014; 22:06:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PAL ve FW Nedir ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.