Şimdi Ara

PSP 4000 (FAKE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PSP 4000 (FAKE)

Uzun süredir aşağıda resimlerini gördüğünüz Sony PlayStation Portable II hakkında dedikodular ortalıkta dolaşıyor. İnsanlar inanmak istedikleri için bu dedikodularıda körüklüyorlar. Ancak ne yazık ki böyle bir cihaz olmayacak.
    Sony’nin Donanım Piyasası müdürü John Koller bu konuya bir açıklık getirerek henüz planları içerisinde PSP2 üretmek olmadığını açıkladı. PSP2 ya da PSP4000 adında bir cihazın tamamen dedikodu olduğunu söyledi. Ne yazı ki bu resimler sadece hayal gücü kuvvetli bir 3D artisin işinden başka birşey değil.

(AMA ALLAHI VAR GUZEL YAPMIS KIM YAPTIYSA )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 14 Mayıs 2009; 16:10:19 >

• 10 numara bi cihaz olmuş valla.
  • Fake de olsa tasarımı hoşuma gitti.
  • Ellerinde hazıra yakın bir tasarım var en azından

Cidden çok karizma bir alet çizmiş.
  • bu cihaz ortalığı yıkar çıksa aşırı mantıklı bi tasarım olmuş
  • Arkadaşlar PS3 Slimde planlarımız arasında yok dediler.. PS2 Slimde de öyle demişle 3-4 aya çıkmış... Benim dediklerimden bunlar kesinlikle gerçek dediğimi anlamayın ama çıkma ihtimali yüksek bence..
  • Tasarım hiç de ergonomik olmamış. L1-R1 tuşları yanlardakilerse PES oynamak işkence gibi olsa gerek. Sony daha kaliteli birşey üretir. Tabii eğer üretirse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox One 500 gb
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu tasarım psp3000 çıkmadan öncede vardı hâlâ var
  • Çok ciddi bir korumaya ihtiyacı var ekranın. Dışını camdan yapıp kapak yaparlarsa iyi olur bence
  • ben de psp 4000 nin önümüzdeki kasım ayında çıkacağını duymuştum. işlemcisinin gücünün aynı olup psp3000'e ekstra olarak, entegre camera, dokunmatik ekran olacağını hatırlıyorum. psp2000 ile 3000 çıkış tarihleri arasında 1 sene mi var? psp3000'nin ekranında yaşanan sorunları düşünürsek yine 1 sene arayla psp4000 gelebilir. düşünsenize adamlar seneye psp2 geliyor diye açıklama yapsalar, geleceği olmayan bir konsol ne kadar satış yapabilir?
  • Hacı madem feyk neden konu açıyorsun
  • Benim Hoşuma Gitmedi Görünüm Olarak Mükemmel Fakat Kullanılabilirlik Sıfır Çok Rahatsız Edici...
  • Bu resim heryerde dönüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.