Şimdi Ara

PSP 480*272 ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNDE MP4 İZLEMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN DENEDİM AMA GALİBA TAM UYGULAYAMADIM. YARIM YAMALAK İNGİLİZCEMLE OLMADI. BAŞKA BİR YOL BİLEN VARMI YADA BU YOLU BİLEN VARMI?? YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. NE OLUR NE OLMAZ BULDUĞUM YÖNTEMİ SİZİNLE PAYLAŞAYIM.

PMP Mod 2.01

======================

"Jonny" has released homebrew called "PMP Mod" that enables owners of 1.50 PSPs to view full resolution -- 480 x 272 -- video on their PSPs.

Credit for the basic outline and 3GP ini file goes to a poster named "leavinel" from psp-vault DOT com
    Jonny's PMP MOD runs only on firmware 1.50. Has been verified that it does NOT run on 2.00 firmware using Fanjita's Eboot Loader.

======================
    Setup Step by Step:
    I edit the guide to make it easy to follow.
    ======================
    I .rar all the tools require into one so you don't have to look for it, download below.
    Download:
    http://www.megaupload.com/?d=0OUQAAGA
    Password:www.psp-stuff.com

1. Put "PMPMOD" and "PMPMOD%" FROM "PMP Mod 2.01" folder into the PSP\GAME\ folder of your PSP.
    2. Take pmp_muxer.exe FROM "PMP Muxer 2.01" folder and place it in "3GP Converter 0.34\cores\" folder
    3. Take "Transcoding_PMP_mod_v1.ini" file and put it in "3GP Converter 0.34\default_setting\" folder
    4. Finally, create a folder called "VIDEO" inside of your "PSP" folder, so you'll have PSP\VIDEO\
    5. Run file setup.exe inside the "3GP Converter 0.34" folder, then choose "Model: PMP, for jonny's PMP mod v1.00." and then click APPLY... 3GP_Converter will auto open now.

You are now complete with setup. You don't have to do any of the above the next time you want to create a video.

6. Run 3GP_Converter.exe(Which already run from step 5). Choose your video output, you probably want "16:9 23.97fps @ 896kbps," since your source video will be widescreen. Speaking of which, get a DivX or XviD widescreen video ready.
    7. Click the "Browse" button to select your output location anywhere on your PC.
    8. Drag and drop the video file into the 3GP Converter window. It will begin to convert....
    9. Wait until you it finish, now copy your converted TITLE.PMP to your PSP\Video\ on your PSP
    10. Unplug your PSP from your computer, run PMP MOD 2.01 to watch your Video and enjoy your 480 x 272 resolution.

================================================== ============================
    Modify the Transcoding_PMP_mod_v1.ini

The default is 23.976fps, you can change to 30fps for better output quality. Below is the two i recomment, you can edit all other if you want.

Title=------ 1-PASS ------

[Item3]
    Title=16:9 / 30fps @ 896 kbps

[Item4]
    Title=16:9 / 30fps @ 1024 kbps

================================================== ============================

Here is a sample I convert from Valkyrie Frofile Lenneth.PMF

Advent of Valkyrie.pmp
    http://www.megaupload.com/?d=VSJ5XUI3

The lastest PMP Mod is 2.02, get it from Jonny website.

• arkadaşlar sorun çözülmüştür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekken_683

arkadaşlar sorun çözülmüştür.
    artik film convert ederken pmp yerine 480x272 veya 720x480 formatlarinda super kaliteli mp4 yapabiliyoruz. sorunsuz altyazilar, dusuk boyut yuksek kalite.

rehber, programi ve anlatimlari burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skatyyyy

artik film convert ederken pmp yerine 480x272 veya 720x480 formatlarinda super kaliteli mp4 yapabiliyoruz. sorunsuz altyazilar, dusuk boyut yuksek kalite.

rehber, programi ve anlatimlari burada

Alıntıları Göster
    bu 720x480 ler ek program olmadan 3,52 m33de çalışıyor mu yoksa bir homebrew yüklemek mi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nukem

bu 720x480 ler ek program olmadan 3,52 m33de çalışıyor mu yoksa bir homebrew yüklemek mi lazım.

Alıntıları Göster
    skatyy kanka supersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: lincoln 10

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    kardes tam aradıgım turden bir site. umarım kapatılmaz yoksa orası coşar.
  • quote:

kardes tam aradıgım turden bir site. umarım kapatılmaz yoksa orası coşar.

Alıntıları Göster
    bende çevirmek yerine ordan hazır indiriyom,

bi film çevirem dedim 4 saat sürdü orda hazır var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nukem

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Nukem

3.30 ve üstündeki versiyonlarda 480x272 ve 720x480 formatlı videolar ek bişey yüklemeden çalışıyor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Nukem

3.30 ve üstündeki versiyonlarda 480x272 ve 720x480 formatlı videolar ek bişey yüklemeden çalışıyor.

Alıntıları Göster
    abi şu k-lite ı bi bulamıyorum biri buraya koyabilirmi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: @ltuğ

abi şu k-lite ı bi bulamıyorum biri buraya koyabilirmi acaba

Alıntıları Göster
    bulamaman imkansız googleye yaz ilk sırada çıkar
  • quote:

bulamaman imkansız googleye yaz ilk sırada çıkar

Alıntıları Göster
    bu sefer yüklediğimde oldu yani codec yüklemeden saolasın yinede bu arada süper bi program herkese tavsiye ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: @ltuğ

bu sefer yüklediğimde oldu yani codec yüklemeden saolasın yinede bu arada süper bi program herkese tavsiye ediyorum

Alıntıları Göster
    tek cd'lik bir divx'i Total Video Converter ile çevirmek ortalama yarım saat (sisteme göre değişiyor). Youtube'da felan indirdiğin videolar, klipler 5-10dk
  • quote:

Orijinalden alıntı: castorpollux

tek cd'lik bir divx'i Total Video Converter ile çevirmek ortalama yarım saat (sisteme göre değişiyor). Youtube'da felan indirdiğin videolar, klipler 5-10dk

Alıntıları Göster
    ben psp de divx izliyorum ve görüntü yeterince tatmin ediyor beni
    yok mp4 müş yok pmp ymiş şuymuş buymuş bıraktım forewer divx

• quote:

Orijinalden alıntı: onurhard

ben psp de divx izliyorum ve görüntü yeterince tatmin ediyor beni
    yok mp4 müş yok pmp ymiş şuymuş buymuş bıraktım forewer divx

Alıntıları Göster
    alt yazıyı nsıl hallediyorsun??
  • quote:

Orijinalden alıntı: q7uicksand

alt yazıyı nsıl hallediyorsun??

Alıntıları Göster
    gömüyorum çevirmeden önce filmin içine
    gömmeden hiç denemedim ama büyük bir olasılıkla %70 olmaz çünkü psplayerla açıyosun sonuçta
    içime bi kurt düştü acaba olurmu bi deniyim gece
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurhard

gömüyorum çevirmeden önce filmin içine
    gömmeden hiç denemedim ama büyük bir olasılıkla %70 olmaz çünkü psplayerla açıyosun sonuçta
    içime bi kurt düştü acaba olurmu bi deniyim gece

Alıntıları Göster
    gömmeden tek psmod1.02 ile izlenio oda uzantı pmp istio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 18 Ekim 2007; 18:20:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: q7uicksand

gömmeden tek psmod1.02 ile izlenio oda uzantı pmp istio

Alıntıları Göster
    arkadaşlar onlarca kez uyguladığım ve hiçbir sorunla karşılaşmadığım bir yöntemi anlatayım.

Altyazı gömme (divx filime kalıcı altyazı ekleme- psp altyazı sorunu)
    PocketDivXEncoder_0.3.60 (programı bulun, ücretsiz bir programdır. yok ben google'ın ne olduğunu bilmiyorum diyenlere temin edebilirim.)

programın kullanımı çok basit, yapmamız gereken Archos AV 700 seçememiz.

1.sıra Browse(ilk klasör) filimi seç
    klasörün yanındaki yere tıklayıp altyazıyı gösterin.(filim ile aynı klasörde ise otomatik görecektir.)
    2.altyazı gömülü filimi kaydedeceğimiz yeri seçiyoruz.
    3.Sound ayarı ile oynayın diğerlerine ellemeyin ses seviyesi 20-30 civarı ayarlamanız tavsiyedir ben öyle yapıyorum.
    4.altyazıyı filime gömme işleminin başlaması için ENCODE NOW tıklıyoruz.
    700mb bir filim 10-20dk içinde altyazıyı gömüyor.
    (Hatırlatma: advanced option sekmesine tıkladıktan sonra select your device:
    archos av 700 series yazması gerekir. Farklı bir seçenek varsa en üst sağdaki cihazın üstüne tıklayıp seçeneklerden Archosu bulup seçebilirsiniz.)

Altyazı gömme işlemi bittikten sonra:
    Total Video Converter ile altyazı gömüllüş filimi seçip mobile psp Mpeg4 seçmemiz yeterli.
    Sizl yeni bir maceraya atılmayın diye yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castorpollux -- 22 Ekim 2007; 18:00:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: castorpollux

arkadaşlar onlarca kez uyguladığım ve hiçbir sorunla karşılaşmadığım bir yöntemi anlatayım.

PocketDivXEncoder_0.3.60 (programı bulun, ücretsiz bir programdır. yok ben google'ın ne olduğunu bilmiyorum diyenlere temin edebilirim.)

klasörün yanındaki yere tıklayıp altyazıyı gösterin.(filim ile aynı klasörde ise otomatik görecektir.)
    3.Sound ayarı ile oynayın diğerlerine ellemeyin ses seviyesi 20-30 civarı ayarlamanız tavsiyedir ben öyle yapıyorum.
    archos av 700 series yazması gerekir. Farklı bir seçenek varsa en üst sağdaki cihazın üstüne tıklayıp seçeneklerden Archosu bulup seçebilirsiniz.)

Total Video Converter ile altyazı gömüllüş filimi seçip mobile psp Mpeg4 seçmemiz yeterli.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: castorpollux

tşkler bnde bu yöntemi kullanıorum arkadaslar biraz uğraş gerektiren bi iş ama filmi izlerken iyikide yapmışım diyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: lonewarrior

quote:

Orjinalden alıntı: castorpollux

tşkler bnde bu yöntemi kullanıorum arkadaslar biraz uğraş gerektiren bi iş ama filmi izlerken iyikide yapmışım diyorsunuz

Alıntıları Göster
    eyvallah dostum

• quote:

eyvallah dostum

Alıntıları Göster
    ya bu xvid4psp programı ile cevirmek niye bu kadar uzun suruyor

ki sistem yanda yani 3 4 saat suruyor bir dvdrip film anlamadım gitti hani total video converterda daha kısa ama onunda kalitesi tartısılır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.