Şimdi Ara

psp aksesuar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar hersey ıyı guzel muzık dınlıyosun oyun oynuyosun ınternete gırıyosun flanda radyosu yok bu aletın buna radyolu kulaklık flan taksak varmı bole bı alet bırde psp aksesuarı satan sole guzel bı sıte varmı

• www.endem.net aksesuarları buradan bulabilirsin bir de boşuna dememişler insan oğlu maymun iştahlıdır diye
  • ya saol arkadasım ama erdem nete gırdım sadece oyun var memory stick var koruyucu kaplar flan tasıma cantaları alabılecegım bıyer yok mu?bu arada bu oyunlar ne kadar pahalı ya erdem ıcın demıyorum her yerde...
  • Arkadaşım, endem net'te her türlü aksesuar var, daha ayrıntılı incele.. Koruyucu kaplar, kılıflar, hoparlör setleri, kulaklılari bataryalar, oyun kalıpları.. Daha da aklıma gelmeyen şeyler endem nette mevcut..

Birde radyo için program var ancak, olmasa ne olur ki bu kadar özelliğin arasında..
  • birdaha bakaıyorum demekkı ben goremedım Allah Allah
  • eet buldum shop yazıyomuz gormemısım
  • şu radyo programını söylermisin banada ayrıca endem.net doğubank'da yeri vede adrese teslimat'da yapıyormuş aldığın ürünü söylermisin eğer memnun olursan bizede söylede bizde alalım ben gerçi bi umd disk çantrası birde taşıma çantası alacam
  • brkzkn kullanıcısına yanıt
    Onternet radyo psp nin kendi uygulaması 1 ve 2 sürümleri var ve konuyu hortlatiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 2009 da psp 3004 slım aldım haliyle 5 yıl içinde bataryası epey zayıfladı ankarada bu psp bataryasından nerede bulabilirim
  • Kamera al çok güzel oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.