Şimdi Ara

psp alacagim ama yardim gerekli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hem ps3'ünde varmış bence boşver psp'yi oyunları ilk aldıgında güzel geliyor fakat bir süre sonra oyun bulamamaya başlıyosun araştırmaya başlıyosun :) Bence o parayı sakla el konsolları şu anda çok cazip değil akıllı telefonlarla oyanan oyuncu sayısı el konsolu oyuncularını geçmiş durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imPossibLe360

Hem ps3'ünde varmış bence boşver psp'yi oyunları ilk aldıgında güzel geliyor fakat bir süre sonra oyun bulamamaya başlıyosun araştırmaya başlıyosun :) Bence o parayı sakla el konsolları şu anda çok cazip değil akıllı telefonlarla oyanan oyuncu sayısı el konsolu oyuncularını geçmiş durumda.

doğru diyorsunda el konsolunun tadıda başka bir kere ekran olayı farklı büyük oynanabilirlik ceplerden daha iyi
    artı yolculuklarda falan iyi vakit geçiriyor insana telefonu her yerde açamıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asetil Co A

quote:

Orijinalden alıntı: Microfix

Sen bu zamanda Psp aliyosan konsoldan anlamadigin belli..

anlamadığım? haha
    nasıl çıkardın bu sonucu? ben sana açıklayayım :

oynamadığım oyunlar varsa o konsol eski olsun yeni olsun beni alakadar etmez, ben keyfime eğlenceme bakarım

Yazik:D kendini avutuyor
    Ornek vereyim
    Ps3 cikmis ve sen pa2 aliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uludagkarinna

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Microfix

Sen bu zamanda Psp aliyosan konsoldan anlamadigin belli..

anlamadığım? haha
    nasıl çıkardın bu sonucu? ben sana açıklayayım :

oynamadığım oyunlar varsa o konsol eski olsun yeni olsun beni alakadar etmez, ben keyfime eğlenceme bakarım

Yazik:D kendini avutuyor
    Ornek vereyim
    Ps3 cikmis ve sen pa2 aliyorsun

arkadaşım ben buraya soru soruyorum cevap yazıp yazmamak senin elinde ben mi zorladım seni? yazıkmış... seni kim zorluyor yazmaya? soruma cevap vereceksen ver vermeyeceksen yazma bir şey

• madem ps3 evde yatıyor , psp ele ayağa düşmüş çıkan oyunlarıda oynamamışsın elalemin sözüne ne bakiyorsun , onlar vitaya tonla para döksün oyun çıksın diye beklesin , sen pspnin bütün çıkmış oyunlarını indir indir oyna , beğenirsen vita ele ayağa düşünce ona geçersin o zamana kadar psp idare eder, yurtta da iyi gider psp öğrenci kardeşim ,bende wii veya psp düşünüyorum hangisini alsam kararsızım (rghli xbox 360n yanına)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morinehtar -- 4 Mart 2012; 2:32:59 >
  • oyun severim konsol severim
    ne yalan söyliyim psp vitaya (el kadar)konsola 1000 tl vermem
    verenlere saygı duyuyorum kendi keyifleri paraları vardır verirler bizi ilgilendirmez
    amma velakin ben vermem yazık günah oyunsa psp dede oynuyorsun yada başka bir el konsolunda
  • psp zaten bi işkence kardeşim ps vita param var diosan al ama bende cantosman kardeşimin fikrindeyim el kadar konsola 1000 lira biraz pahalı onun yerine xbox 360 veya ps3 al bak keyfinee.. ps3 2. el 400-450 liraya bulursun psp fiyatında
  • quote:

Orijinalden alıntı: munzurazak12

psp zaten bi işkence kardeşim ps vita param var diosan al ama bende cantosman kardeşimin fikrindeyim el kadar konsola 1000 lira biraz pahalı onun yerine xbox 360 veya ps3 al bak keyfinee.. ps3 2. el 400-450 liraya bulursun psp fiyatında

zaten ps3'üm var
    ben yurtta oyalanmak maksadıyla almak istiyorum
    vita alabilirim ama zaman geçmesi lazım, oyunlar için ayrı bütçe ayarlamam lazım o yüzden zaman gerekli

• 3Ds yede bi bakmanı tavsiye ederim zevkli oyunlar çıkıyor psp den guncel 3d'si pek işe yaramaz ama yinede güzel konsol :D
  • Psp 3004 alcağım ama suudi arabistandan.Acaba ne gibi problemler çıkablir ?
    NOT: Orjinal alacağım
  • quote:

quote:

psp zaten bi işkence kardeşim ps vita param var diosan al ama bende cantosman kardeşimin fikrindeyim el kadar konsola 1000 lira biraz pahalı onun yerine xbox 360 veya ps3 al bak keyfinee.. ps3 2. el 400-450 liraya bulursun psp fiyatında

zaten ps3'üm var
    vita alabilirim ama zaman geçmesi lazım, oyunlar için ayrı bütçe ayarlamam lazım o yüzden zaman gerekli

abi psvita çok pahalı dimi yha ps3 ün varsa gerek yok maksadın oyalanmaksa ipod touch 4g filan al hem daha ucuz hemde multitouch çok zevkli (1den fazla parmak) onu al olmadı psp denemek istiosan psp al ama amacım ps vitaya para dökme

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: söny

kırdırmıcam diyosan 3004 almanı öneririm

Peki kirdirirsam alinmaz mi 3004? Alinmazsa neden alinmaz?

Abi kırdır bişe olmaz ne olacak :D bende var 3006 version 6.60 her oyunu oynuom sıkıldınmı oyunu sil yenisini indir mesela x men origins wolverine uncaged edition psp yi daha dün indirdim çok keyifli ama psp den bi süre sonra bıkıosun ben 2 ay önce bi hevesle 420 lira para döktürdüm yinede sen bilirsin...

• quote:

quote:

quote:

zaten ps3'üm var

abi psvita çok pahalı dimi yha ps3 ün varsa gerek yok maksadın oyalanmaksa ipod touch 4g filan al hem daha ucuz hemde multitouch çok zevkli (1den fazla parmak) onu al olmadı psp denemek istiosan psp al ama amacım ps vitaya para dökme

Galaxy S akıllı telefonum var. O yüzden touch alırsam ya müzik amaçlı alırım ya da androide çıkmamış oyunları oynarım. Çokta gerekli değil ama önerin için sağol

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: söny

kırdırmıcam diyosan 3004 almanı öneririm

Peki kirdirirsam alinmaz mi 3004? Alinmazsa neden alinmaz?

Abi kırdır bişe olmaz ne olacak :D bende var 3006 version 6.60 her oyunu oynuom sıkıldınmı oyunu sil yenisini indir mesela x men origins wolverine uncaged edition psp yi daha dün indirdim çok keyifli ama psp den bi süre sonra bıkıosun ben 2 ay önce bi hevesle 420 lira para döktürdüm yinede sen bilirsin...

Zaten bende sıkılırım diye kararsızım yoksa oyun konusunda sorun yok, indiririm atarım pspye

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.