Şimdi Ara

Psp Alacağım birkaç sorum olacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. lise öğrencisiyim ve psp almaya karar verdim. aylık biriktirdiğim parayla alacağım. aslında ilk ps vita vardı ancak biriktirmek uzun süreceği için psp 3006 modeline yöneldim. diğer ay alacağım. ancak birkaç sorum olacak. öncelikle oyun meselesi.
    kopya oyun oynamak için custom firmware atmak gerekiyormuş her ne kadar başarılı olanlar varsa da brick olma ihtimali varmış. bu pspyi zaten zor aıyorum brick olursa eğer değiştirmem imkansız. bu yüzden orijinal oyunlara yönelmeye karar verdim. her ne kadar pahalı olsalarda hem başka çarem olmadığı için hemde emeğe saygım oluğu için orijinal alacağım oyunları. yalnız şöyle bir durum var internette hepsiburada gibi güvenilir sitelerde oyunlar var. ancak ben bunları alırsam eğer orijinallerdir heralde pspye nasıl yüykleyeceğim? hafıza kartı gibi gelecek takıp oynayacak mıyım? eğer sonynin kendi sitesinden alırsam ne fark olur? sonynin sitesinde biraz pahalı oldukları için internete yönelmiştim ama bu soru kafamı çeldi?
    birde oyunları aldım diyelim 3006 hafızası 16 gb sanırım biryere kadar yeter eğer yanına hafıza kartı alırsam oyunları ona kurabilir miyim?

• Psp yi 2005 de aldım 2015 e kadarda kullanmayı düşünüyorum o derece iyi bir cihaz brick işine gelirsek piyasada brick ihtimali 0 olan kopya oyun oynatmak için programlar var mcpsp.com a gir orda görürsün zaten oyunlarda o sitede mevcut Hako abi bölümünde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psp'nin brick ihtimali cok dusuk sen cfw yuklerken Psp'nin usb kablosunu cikartirmazsan,sarjini tam doldurduktan sonra kirarsan hicbir sorun olmaz.Psp 3000 16 gb dahili hafizasi yok SD kart alarak hafizayi arttirabilirsin.Orjinal oyunlar 2 sekilde satiliyor benim bildigim birincisi Playstation Networkten indirilmek uzere kart seklindeki internetin yavassa hic alma bu sekilde ikincisi umd disk seklinde satilan orjinal oyunlar. Bence 2. el umd disk alirsan gittigidiyor gibi sitelerden daha mantikli olur diski baya ucuza almis olursun.

Mobilden attigim icin hatalar olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.