Arkadaşlar Psp alacam fakat yeni modelleri felan çıkmış 3000-10000 ne bunlar biri aydınlatır mı ? Biraz yabancı kaldık bu psp'ye
Ilk cikan 100x Sonra cikan 200x En son cikan 300x Hepsi ayni oyunlari calistirir. Seriler arasinda bazi ufak degisiklikler var.
Sanki psp yi biliyor gibi konuşmuşsun hiç birşey i bilmediği belli etmişsin. PSP 10000 diye bir alet yok çıkmadı şuan belki 2028 felan olabilir. Psp 1000 diyecektin ki bu psp nin ilk modelidir.EMu ve homebrewleri en iyi bu çalıştırır. Sonra Psp 2000 ince ve daha hafif tv-out çıkışı en büyük özelliği Psp 3000 ekran parlaklığı ve dahili mikrofon fazlalığı var. Psp 3000 ve ta88v3 board half-hack diyebleceğimiz bir durumda Rom daha doğrusu fw uçup gider aleti kapatırsan.
quote:Orijinalden alıntı: NomadCRY Yeni PSP Go çıkacak. Kayar kapaklı. Onu bekle. PSP GO! ya ısınamadım bir türlü alacaksan 3000 al.Yap cfw ni bak keyfine
quote:Orijinalden alıntı: 7Bilir ve Ölür quote:Orijinalden alıntı: NomadCRY Yeni PSP Go çıkacak. Kayar kapaklı. Onu bekle. PSP GO! ya ısınamadım bir türlü alacaksan 3000 al.Yap cfw ni bak keyfine +1 Kayar kapaklı hoş durmuyor.
quote:Orijinalden alıntı: 7Bilir ve Ölür quote:Orijinalden alıntı: NomadCRY Yeni PSP Go çıkacak. Kayar kapaklı. Onu bekle. PSP GO! ya ısınamadım bir türlü alacaksan 3000 al.Yap cfw ni bak keyfine evt en iyisi o bencede...