Şimdi Ara

PSP Alacağım [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben PSP almaya karar verdim zaten siz de PSP kullanıcıysanız kesinlikle al dersiniz hem film izliyorsunuz hem oyun hem de müzik + internet yani güzel bir taşınabilir konsol diyebilirim. Fakat şimdi aklımda sorular var

1- Bütçem 300 Tl ve bu PSP'in versiyonları, hafıza kartları, slim - elite modelleri varmış bunlar nedir anlatır mısınız acaba?
    2- Bu PSP oyun sistemi nasıl yani internetten indirip atabiliyor muyuz yoksa gidip satın alıp da atmamız gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryhmer

Merhaba arkadaşlar ben PSP almaya karar verdim zaten siz de PSP kullanıcıysanız kesinlikle al dersiniz hem film izliyorsunuz hem oyun hem de müzik + internet yani güzel bir taşınabilir konsol diyebilirim. Fakat şimdi aklımda sorular var

1- Bütçem 300 Tl ve bu PSP'in versiyonları, hafıza kartları, slim - elite modelleri varmış bunlar nedir anlatır mısınız acaba?
    2- Bu PSP oyun sistemi nasıl yani internetten indirip atabiliyor muyuz yoksa gidip satın alıp da atmamız gerekir.

1- alacaksan son modeli olan 3000 modellerden al.. ekran renk canlılığı bu versiyonda en iyidir.. ghosting dediğimiz görüntülerde gölgelenme olayı 3000 verisyonlarda giderilmiştir.. ayrıca wi-fi ile internete bağlanabilir, komponent kablyla tv'ye bağlayabilirsin.. en kaliteli ve donanımlı psp 3000 versiyonlardır

2- oyunları internetten indirip, psp'yi usb kablo ile bilgisayara bağlayıp içindeki ISO klasörüne atıyorsun.. tabi bunun için bazı işlemlerden geçmesi gerekiyor yani bir çeşit program yüklenmiş olması gerekiyor

bu tip hazır satılan sıfır veya 2. el cihazlar var.. 350-380 TL civarında sıfırını bulabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 17 Nisan 2014; 15:58:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryhmer

Merhaba arkadaşlar ben PSP almaya karar verdim zaten siz de PSP kullanıcıysanız kesinlikle al dersiniz hem film izliyorsunuz hem oyun hem de müzik + internet yani güzel bir taşınabilir konsol diyebilirim. Fakat şimdi aklımda sorular var

Çok temiz 3000 serisi psp yi 180-200 liraya bulursun, 16 gb lık kartta aldın mı zaten başka bir ihtiyacın kalmaz.
  • Ryhmer R kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

300 TL lik bütçe ile internet aracılğıyla "GÜVENİLİR" sitelerden sipariş verebilirsin.

2. Soruya Gelelim; PSP alınca eğer bu E-1004 modeli ise bana gel rahatlıkla kırma işlemini sana öğretirim.Kırma dediğimiz şu çekiçle vurup paramparça etmek değil tabiki . PSP ye PRO B9 - PRO B10 isimlerini verdiğimiz versiyonları yükleyip içine .iso uzantılı dosya atma işlemi.Bana kalır ise 8 GB lik bir PSP hafıza kartı,bir tanede orjinal oyun al.Şimdi yeni olacağın için orjinal oyun olarak önerim:"Lara Croft Tomb Raider:Legend" olacaktır.Bu oyun seni sürükler.Bitime az kala yani işte %86,%94 yüzdeleri ile oyunun sonlarına yaklaşınca bıkacaksındır.8GB hafıza kartına o zaman PRO B-9 unu veya işte PRO B10 unu yükle.İçine teker teker oyun atıp oyna.Sıkılınca siler yenilerini yüklersin.. NOT:Deneyimlerime göre 6.60 versiyonlarda brick ihtimalı daha azdır.

Gel gelelim slim'e.

Psp Slim:İlk gelen FAT yani 1000 modeline göre 99 gram daha hafif,4,4 mm daha ince,daha uzun pil ömrü,2 yeni renk opsiyonu vb. vb. bayağı iyi yönü var.

Bana kalırsa şu son çıkan 3004 modellerinden al.Wi-fi li felan olanından.

Birde sana oyun listesi vereyim sıkılmazsın belki.

1)God Of War Ghost Of Sparta (veya Chains Of Olympus)
    2)Pro Evolution Soccer (PES) 2013. ( : FIFA 13 ü hiç deneme grafikler berbat.)
    3)GTA Liberty City Stories

ÖNEMLİ NOT:Psp yi kırınca sana sağlam bir ISO (oyun) indirme programı lazım olacaktır.Bunun için MediaGet i dene derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.