he bu arada arkadaşlar unutmadan söyliyeyim winning eleven9'da çıkmış haberiniz olsun eğer yoluy doğubank taraflarına düşen olursa o adamı mutlaka bulsunlar doğubank'ın arka çıkış kapasından çıktıkları zman zaten orjinal film oyun dvd satan tek yer orası adamda çok güzel psp oyunları var hepinize iyi eğlenceler
geçmiş olsun kardeş 1.50 den başka makine almak aptallıktır bence tabi ben umd oyun alıcam diyorsan o başka
bende 1.50 aldım zaten sadece 2.0 yaparsam o oyunları oynayabilirmiyim onu sormuştum
2.0 yaparsan şu anda oynayamazsın,biraz daha zaman lazım sanırım 2.0 kırılması için.
iyide zaten kopya oyunlar makineyi bozuyormuş bugun 1gb'lık bi sandisk 180 ytl her oyun 10ytl zaten bi oyunu 1ayda biter herhalde hele we9 fm gibi oyunlar 1senede anca sıkılırsınız bence bu oyunda korsan makinayı bozacakmış gibi geliyo. ayrıca bu cihaz için ilk kez kopya oyun almıyacam bence bu forumda psp için takas bölümü açılması lazım bilmem nedersiniz
doğru lazım
iyide bunu nasıl yönettime bildirecez bi fikrin var mı?
Admin i bulup ya PM yada mail atmak lazım sanırım. En iyi fikir bu olsa gerek,zira burada bende yeniyim,pek fazla bilgim yok.
neyse bu arada sende güzel psp oyunları varmı
arkadaşlar bu fm2006 psp için çıkacakmışta çıkış tarihini bileniniz varmı? ayrıca bildiğiniz oyunlarıda söylermisiniz
kışın çıkacaksabırsızlıkla bekliyorum
ekran görüntüsünü gördüm de çok güzel olacak valla okulda işte yurtta heryerde fm arkadaşlar birde bu psp'de msn kullanabiliyormuyuz
burak hayırlı olsun..
pm kutuna bak bu arada
sanırım kullanamıyorsun ama bir sitede bunun hakkında birşeyler diyordu msn 1.0 diye ama eğer öyle bişi varsa internete bağlanman lazım bunun içinde versyonunu 2.0 a yükseltmen lazım. tabi bunu yapıncada iso oyunlarını oynayamıcaksın eğer böyle bişey varsa ve sende versyonunu yükseltirsen başına bunlar gelicek
saygılarımla THE KING
ewet ama ben 2.0'a yükseltecem çünkü kopya oyunlar makinanın cd gözünü bozuyor arkadaşlar bence kopya almayın
Arkadaşım daha UMD idsklerin kopyası çıkmadıki nasıl oluyorda kopya oyunlar cd gözünü bozuyor diyebiliyorsun anlamadım .
Ha eğer sen 8.000 dolar verip bir UMD yazıcısı aldıysan bunu bilemem
aynen galiba doğu bankta falan kopya umd ler geldi arkadaşlar tam olark bilen war mı baksana gözü falan çizer diyo.. normalde memory kart daki iso gözün neresini çizecek..
Ağzına sağlık vallahi çok doğru söyledin
Kim bilir belkide çiziyordur hı??
{PsP}BuRaK|TR| arkadaşım yaş kaç senin çok saçma şeyler yazıyorsunda o bakımdan
yalorin ile domelya ve diğerleri size göz nasıl bozulur anlatayım memory kart'ı takdığınız zman oyunu açmak için önce cd kapağını açıp kapamanız lazım o sırada da umd disk'i okunurken açıp kapanması sırasında cd göze dokunuyor arkadaşım teknik servis'te bir tane psp'nin gözü öyle bozulmuş anladın mı şimdi Yalorin ile Domelya yaşım 18 tamam mı kopya oyundan kasıt memory disk'i taktıktan sonra makinanın cd kapağını açıp kapatıyorsun o esnadada göz çiziliyor ve zarar görüyo siz şimdi kopya oynamaya devam edin ileride göreceksiniz