arkadaslar anladıgım kadarıyla psplerin versiyonları var bu versiyonlar bırbırıne donusuyomu yoksa satın aldıgımız gıbımı kalıyo.eger boyleyse hangı versiyonu almamı onerirsiniz (sımdıden tesekkurler)
arkadaslar psp kullanıcılarından yardım ıstıyorum lutfen yardımcı olun(tsk kler)
mıllet yardım ıstıyorum yokmu yardım edecek kısı
valla ya kimse yardım etmiyo bi konu açıyos.nerde bu konu dışında geyik yapan insanlar biraz da yardımcı olun
arkadasım aldıgın psp nin versiyonu degistirilebiliyor egerki orjinal oyun oynayacaksan bu senin için önemli deil versiyon her halikarde yükselir ama ben iso oynuyacam diyorsanki versiyon en yüksek 2.71 olmasına dikkat et bu sekilde versiyonu oynayarak korsan oyun oynayabilirsin
arkadaslar ben en yuksek versıyonu almayı dusunuyorum bana artılarını ve eksılerını yazarsanız sevınırım.bırısı yadık etsın bea yaw lutfen
En yüksek versiyonu alma (eğer kopya oyun oynamak istiyorsan) 2.80 den yukarısında kopya oynanmıyor şu an. düşük versiyon alırsan darkalex cumtom firmware orijinal kopya yeni eskii her türlü oynayabilirsin.
onerileriniz için cok tesekkur ederım bu gun bıtane 1.50 buldum buyuk ıhtımalle yarın alıcam bu arada bırısı bana ıso oyun ne demek acıklayabılırmı saolun
kardesler bı sorum daha olcak pıyasada 1.50 psp buldum bu umd kapagının altında 1003 mu yazacak neye dıkkat etmelıyım.ne yazmalı kısaca yanı.sımdıden saolun
kapağın altında TA-0082 yazmasın ya da buna benzer birşey
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme