Şimdi Ara

Psp Alıcam yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi arkadaşımda psp gördüm çokta hoşuma gitti ama hangisini alıyım kara veremedim wifi ve bluetooth olmasını istiyorum olmayanlara da güzel diyolar olanlara da en fazla 400 tl bişey olmasını istiyorum hangisini alıcam lütfen yardım edin

• kardeşim ben satıyorum SONY PSP 3004 SLIM PIANO BLACK, KILIF, 3 ADET ORJİNAL OYUN, 8 GB MEMORY STICK KART BEDAVA GARANTİSİ ŞARJ ALETİYLE. 400 TLDEN 350 YE İNDİRDİM ŞU SİTEDEhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-tasinabilir-konsol-sony-psp-3004-slim-piano-black-pluskilif-plus8gb-mem-plus3-orj-oyun-bedava-171305590/detay/ İLETİŞİME GEÇELİM SAHİBİNDEN.COM DA
  • Merhaba,ben 300 tlye psp-3004 satıyorum.Paraya ihtiyacım olduğu için ucuzlattım.Eğer almak isterseniz iletişime geçelim.PSP-3004 SLIM,4GB ORJİNAL MEMORY STİCK,TV BAĞLANTI KABLOSU,ŞARJ ALETİ,2 ADETTE UMD.İÇİNE İSTEDİĞİNİZ OYUNU BEDAVAYA ATABİLİRSİNİZ SORUN OLMAZ.
  • PSVita al
  • Arkadaslar bende saticam psp 3008 slim lite piano black+16 gb memory stick hafiza+tv kablosu+usb kablosu+10 adet yüklü oyun+wifivar sürüm en sonuncu6.60 pro b9 dur
  • Bir arkadaşım da PS Vita var çok memnun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.