Şimdi Ara

PSP Alım Sorunu ACİLLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, aşağıdaki ilan ürünün belirtilen özelliklerini taşıyor mu? Sanırım 3004 model değil. Öyle dediler bana. Alınmaya değer mi yoksa tutar çok mu fazla. Sıfır ürün olduğu için teklif vermiştim bende kaldı. 4 gb kart ve PES 2010 hediyesi var. Vereceğiniz bilgilere göre satıcıya mesaj atacağım.

http://urun.gittigidiyor.com/Orj-Kutusunda-Sifir-PSP-Oyun-Konsolu_W0QQidZZ24157371

• Kesinlikle alma resimdeki ürün fat modeli veya slim Büyük ihtimal ile fat modeli 1000 . acıklama kısmına 3004 modeli diyor Kazıklayacak birilerini aramiş arkadaş fat modeli üretilmedigi icin Sıfırı YOk İstedigi fiyat Cok ucuk Şikayet etmelisin Bu adamı

Almadan önce araştırma yap yoksa parana yazık olur Sana tavsiye edebilcegim yazilar.

http://pspicin.blogspot.com/2010/01/psp-ile-ilgili-yeni-baslayanlar.html

http://pspicin.blogspot.com/2010/01/psp-alacaksaniz-bunlari-bilmeniz-gerek.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 10 Şubat 2010; 12:01:12 >

• Eğer gerçekten abartılması gereken birşey varsa siteye şikayette bulunurum. sabahtan beri soru soruyorum cevaplamıyor. Ama başka bir arkadaş resimlere bakarak makinenin 2000 model olduğunu söylüyor. FAT olacağını sanmıyorum öyle bir görüntüsü yok bence
  • arkadaşim bu fat modeli Fat model Hoperlorü alttadır.Koruyucu dikatli bakarsan Höporlerin Nerede oldugunu görürsün Bü işin ticaretini yapıyorum daha ayrıntılı bilgi icin blog sayfama bakabilirsin

http://pspicin.blogspot.com/2010/01/psp-slim-fat-arasndaki-farklar.html

PSP Alım Sorunu ACİLLLL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 10 Şubat 2010; 12:54:59 >

• Yapacak birşey yok. Almak zorundayım. Teklif verdim. Fat çıkmazsa helalinden 270 TL yapar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

arkadaşim bu fat modeli Fat model Hoperlorü alttadır.Koruyucu dikatli bakarsan Höporlerin Nerede oldugunu görürsün Bü işin ticaretini yapıyorum daha ayrıntılı bilgi icin blog sayfama bakabilirsin

http://pspicin.blogspot.com/2010/01/psp-slim-fat-arasndaki-farklar.html

PSP Alım Sorunu ACİLLLL

işte yorum cevap

• quote:

Orijinalden alıntı: Edmun_Dantes

Yapacak birşey yok. Almak zorundayım. Teklif verdim. Fat çıkmazsa helalinden 270 TL yapar mı?

urun kesılıkle fat urrtekı tırtıklardan
    hoperlor delıklerının altta olmasından anlayabılırsın

3000 le 2000slim i anlamanın en kolay yoluda onden cekılmıs fotoda

home tusunun ps logolu olması
    ve mıkrofon delıgı

;)

340 lıra psp 1000 ıcın olaganustu bı rakam
    150 hatta sıkısıp 100 den verenı bıle cok gordum

sakın alma
    siteye bildir iptal etsinler...
  • Sıfır 2000 Ler 320 Lira :SS:S İptal ettir bencede.
  • Parayı ödedim. Bende kaldı çünkü. Ürün gelsin iade edeceğim. Hiç kutuyu açmam bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urfa_Lee

Sıfır 2000 Ler 320 Lira :SS:S İptal ettir bencede.

0 300 lerde 320 lıra

ayrıca ben daha yenı 2. el 300 + 3 umd + canta sıfır temızlıgınde
    200 e aldım :)

arastırın bıraz...
  • quote:

Parayı ödedim. Bende kaldı çünkü. Ürün gelsin iade edeceğim. Hiç kutuyu açmam bile.

bakalım iade kabul edicekmi adam sonra demesin ben 3000 gonderdim adam bana fat model gonderdi. Büyük hata yaptın Ürün sende kalsa dai şikayet edicektin BU insanların yorumlarını dikate alıcaktin .. para senin Tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 11 Şubat 2010; 10:47:24 >
  • İlginiz ve yorumlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim. Adamla konuştum. İlanı bir arkadaşının verdiğini ve bu makinelerden anlamadığını söyledi. Bende burada sizin yazdıklarınızı çok yakın arkadaşlarım böyle söylüyor diye ilettim. Adam 3004 modeli olmadığını kabul etti. Kargoya vereceğini elime geçtiğinde beğeneceğim birşey olduğunu söyledi. Beğenmezsem iade edeceğimi söyledim kabul etti.

Herşeyden önce makine ilanda belirtilen özellikleri taşımadığı için iade hakkın bulunuyor.
  • quote:

İlginiz ve yorumlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim. Adamla konuştum. İlanı bir arkadaşının verdiğini ve bu makinelerden anlamadığını söyledi. Bende burada sizin yazdıklarınızı çok yakın arkadaşlarım böyle söylüyor diye ilettim. Adam 3004 modeli olmadığını kabul etti. Kargoya vereceğini elime geçtiğinde beğeneceğim birşey olduğunu söyledi. Beğenmezsem iade edeceğimi söyledim kabul etti.

Herşeyden önce makine ilanda belirtilen özellikleri taşımadığı için iade hakkın bulunuyor.

önce arkadasım actı ben alnamam
    sonra 300 olmadıgının kabulu
    sonrada begenecegınız sey
    ?

psp 1000
    2000
    3000 tum dunyada bırbırının aynı olarak satılıyo

onun psp 1000 ı dıgerlerınden ayıran sey neymıs?

memlekettenmı getırmıs?
    organıkmıymıs?
    gdosuzmuymus?

urunu ıade edın
    gıttıgıdıyora onay vermeden
    onay sayfasında hıle bıldırme vardır

hıle bıldırın tamamen farklı bır urun geldı secenegını secıp...

urunu ıade edın.
    para tyransferıde duyrmus olur...

gecmıs olsun...

• Şuan yolda,

daha gelmeden mi iade edeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

İlginiz ve yorumlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim. Adamla konuştum. İlanı bir arkadaşının verdiğini ve bu makinelerden anlamadığını söyledi. Bende burada sizin yazdıklarınızı çok yakın arkadaşlarım böyle söylüyor diye ilettim. Adam 3004 modeli olmadığını kabul etti. Kargoya vereceğini elime geçtiğinde beğeneceğim birşey olduğunu söyledi. Beğenmezsem iade edeceğimi söyledim kabul etti.

önce arkadasım actı ben alnamam
    sonra 300 olmadıgının kabulu
    sonrada begenecegınız sey
    ?

psp 1000
    2000
    3000 tum dunyada bırbırının aynı olarak satılıyo

onun psp 1000 ı dıgerlerınden ayıran sey neymıs?

memlekettenmı getırmıs?
    organıkmıymıs?
    gdosuzmuymus?

urunu ıade edın
    gıttıgıdıyora onay vermeden
    onay sayfasında hıle bıldırme vardır

hıle bıldırın tamamen farklı bır urun geldı secenegını secıp...

urunu ıade edın.
    para tyransferıde duyrmus olur...

gecmıs olsun...

Arkadaşlar aşağıdaki mesajı GG ye bildirerek para transferini durdurdum.

Sayın yetkili, İlan sahibi ilanı kendisi vermediğini kabul etmiştir ve sattığı ürün hakkında çok bilgisi yoktur. Görebiliyorsanız aramızdaki mesajlaşmalara bakabilirsiniz. satıcı iyi niyetlidir ve kendisine ürünü iade edeceğimi bildirdim. Kendisi kabul etmiştir. Sony PSP aldım. Ürün ilanında PSP sıfır ve son model olduğu belirtilmektedir. Ama ürün sıfır olmasına rağmen ilk model fat şişman modelidir. 3004 model olduğu belirtilmekte ama ürün 1000 modeldir. Ürün fiyatı konu değildir. ürün sorundur. Kısaca 2009 model sıfır ürün yerine 2001 model sıfır ürün gelmiştir.

• Arkadaşlar bugün ürün geldi. Geri gönderdim. Dediğiniz gibi Fat 1001 model geldi. Çok teşekkür ederim.

Peki şuan bana tavsiye edebileceğiniz sıfır yada 2. el 250 TL civarında bir PSP var mı? Hani bende bulurum ama temiz midir hangi modeldir felan anlamam ondan dolayı soruyorum.
  • Sıfırını bulabilirsen 250 tl civarında PSP 2000 alabilirsin.(Khalkedon da beyazı vardı 300 liraydı beyaz zor bulunuyo, siyahı daha ucuzdur) PSP 3000 almanı önerirdim ama 3000 ini fiyatı çok arttı 380 lira güncel fiyatı
  • Kapanınca versiyonu gitmez dimi.
  • 2000 lerde kalıcı cfw var versiyon gitmez , 3000 lerde gider. Ama şunu da söylim bende PSP 3004 5.03 Gen-C Full var PSP yi ne yaparsan yap kapatamıyorsun uyku moduna alıyo kendini. Şarj bitse bile uyku moduna geçiyo yani versiyonu gitmiyo. Kapatabilmek için bataryayı çıkarman gerekiyo Ayrıca PSP kapansa bile hen yapmak çok kolay 5-10 sn sürüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysff_srdr -- 12 Şubat 2010; 13:24:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysff_srdr

2000 lerde kalıcı cfw var versiyon gitmez , 3000 lerde gider. Ama şunu da söylim bende PSP 3004 5.03 Gen-C Full var PSP yi ne yaparsan yap kapatamıyorsun uyku moduna alıyo kendini. Şarj bitse bile uyku moduna geçiyo yani versiyonu gitmiyo. Kapatabilmek için bataryayı çıkarman gerekiyo Ayrıca PSP kapansa bile hen yapmak çok kolay 5-10 sn sürüyo

Evet kesinlikle haklısınız

3000lerde gen-c neredeyse full pandora cfw gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.