Fiyatına göre alınmalı ve hiç dokunulmasa dahi bir köşede durmalı her ihtimale karşı.Hayatımda aldığım en mantıklı konsol PSP.Sadece Tekken ve Street Fighter için alınır.
Bende alıcam özellikle Ceramic white ı süper.Pişman olmazsın.(ız)Ayrıca MP3 çalar almanıza gerek kalmıyor
ben pişmanım psp aldım kulaklık alacam 3 gündür 2 adam bekliyom köye gidip dükkan kapayan. Bi gelsinler de alayım artık aksesuarlarımı. benim özel durum bir yana ben eskiden psp yi lüks düşünürdüm. Ama emin olun en masrafsız aletlerden biri. Bi aksesuar alıyonuz 20ytl. Bi ay sonra başkasını alıyonuz 10ytl. (Gerçi ben daha alamadım ama). Aletin tek kötülüğü sürekli doktor kontrolüne gidin. İlk oynadığım 15 dakikada sol el 3 parmak felç sağ el başparmak kramp.
yeni oyunlar oynadığın,yeni videolar izlediğin sürece kimse sıkılmaz bence
bak bana ben xbox360 aldım halen psp den sıkılmadım oynasam bile geceleri film izliyom hiç boş kalmıyo yani tekrarlıyorumpsp sizin en yakın dostunuzdur
quote:
Orjinalden alıntı: mussam
bak bana ben xbox360 aldım halen psp den sıkılmadım oynasam bile geceleri film izliyom hiç boş kalmıyo yani tekrarlıyorumpsp sizin en yakın dostunuzdur
Hele bi gör 3kyı (Allah korusun) o zaman ne diyeceksin bakalım :D
allah göstermesin naptın yav ben her iki konsolumdan da memnunum ikisinede birşey olmasın tahtaya vurun tahtaya
quote:
Orjinalden alıntı: Kunter
quote:
Orjinalden alıntı: mussam
Hele bi gör 3kyı (Allah korusun) o zaman ne diyeceksin bakalım :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme