Şimdi Ara

Psp almaya değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar. Vita alıcak kadar param yok. imkansız yani. psp 3000 almak geçiyor aklımdan. sizce değer mi ? yoksa onun yerine bilgisayar almalı ya da upgrade mi etmeliyim pcmi? Psp devri kapanıyor vita devri başlıyor falan diyorlar ama bilemiyorum psp işimi görür şahsen. ama ne kadar süre işime yarar? düşüncelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

• ben 1001 aldım 100 liraya sırf meraktan çünkü daha önce hiç kullanmadım, yeteri kadar hoşnut olursam vita alacağım.

en iyisi ps3 ama ayrı tv lazım, evde anne ve babaanne var bize tv mi kalıyor.
  • alıcan xbox kurucan guitar hero ekipmanlarını :D hayal tabii ki. fazla bi bütçem yok o yüzden psp düşünüyorum zaten
  • Bana soracak olursan PSP al derim öğrencisin sanırım. PC alırsan oyundan kalkmayı bilmessin, tabi eğer benim gibi oyun bağımlısı isen.PSP vitada senin için masraflı olur. Ama imkanın varsa tabiki vita al derim. Ama oyunlar sıkıntı.
  • ben psp'yi 2008 yılında aldım ve 4 sene büyük bir keyifle kullandım.Ama yeni oyunlar durunca model yükselteyim dedim ve Ps Vita aldım.Ama çok masraflı bir alet.Ama kalite on numara.Belki psp'ye yeni oyunlar çıkmaya devam etseydi almazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KızılPanzer

Bana soracak olursan PSP al derim öğrencisin sanırım. PC alırsan oyundan kalkmayı bilmessin, tabi eğer benim gibi oyun bağımlısı isen.PSP vitada senin için masraflı olur. Ama imkanın varsa tabiki vita al derim. Ama oyunlar sıkıntı.

haklısınız aslında. peki ne kadar süre idare eder beni ? ne kadar zaman sıkılmam aletten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: policijska78

quote:

Bana soracak olursan PSP al derim öğrencisin sanırım. PC alırsan oyundan kalkmayı bilmessin, tabi eğer benim gibi oyun bağımlısı isen.PSP vitada senin için masraflı olur. Ama imkanın varsa tabiki vita al derim. Ama oyunlar sıkıntı.

haklısınız aslında. peki ne kadar süre idare eder beni ? ne kadar zaman sıkılmam aletten?

Psp den bu yıl sonuna kadar sıkılırsın çünkü artık sony psp yi bırakır. Bir kısımda eksiklikleri mevcut. PC den sıkılmazssın ama dez avantajı sosyal yönünü öldürür. Pc bağımlısı olursun. Bende bağımlılık var çoğu oyunu sildim bende. Ama vita daha yeni az biraz oyun var hemde grafikler çok iyi dediğim gibi başlardayız daha onedenle biraz oyun sıkıntı okadar. Sabredersen ve oyunlara para verebilirim diyorsan ( Vita kırılana kadar ) bence vita kolay kolay sıkılmazsın emin ol. Hemde uzun bir süre piyasada vita olacak nerden baksan 5-6 yılı vardır diye düşünüyorum. Sony yamuk yapmazsa. Ama yok abi biz öğrenciyiz dersen PC yada PSP sana kalmış.

• quote:

quote:

quote:

Psp den bu yıl sonuna kadar sıkılırsın çünkü artık sony psp yi bırakır. Bir kısımda eksiklikleri mevcut. PC den sıkılmazssın ama dez avantajı sosyal yönünü öldürür. Pc bağımlısı olursun. Bende bağımlılık var çoğu oyunu sildim bende. Ama vita daha yeni az biraz oyun var hemde grafikler çok iyi dediğim gibi başlardayız daha onedenle biraz oyun sıkıntı okadar. Sabredersen ve oyunlara para verebilirim diyorsan ( Vita kırılana kadar ) bence vita kolay kolay sıkılmazsın emin ol. Hemde uzun bir süre piyasada vita olacak nerden baksan 5-6 yılı vardır diye düşünüyorum. Sony yamuk yapmazsa. Ama yok abi biz öğrenciyiz dersen PC yada PSP sana kalmış.

psp yerine 3ds'de düşünebilirsin, ben geçen aldığım 2.el psp yi sıkılıp sattım 2 günde, cidden şöyle güzel oyun yok, olanlar da pc'nin yarısı güzellikte değil.

• 3ds pek bana hitap etmedi. grafikler eğlenceye nazaran arka planda kalacak olsa da pixellerle oynamak da istemiyorum. göze de hitap etmeli. ama psp hakkında kararsızım.
  • quote:

3ds pek bana hitap etmedi. grafikler eğlenceye nazaran arka planda kalacak olsa da pixellerle oynamak da istemiyorum. göze de hitap etmeli. ama psp hakkında kararsızım.

ikisini de kullanan biri olarak grafikleri psp'den kat kat iyi buna emin olabilirsin. hele bir resident evil grafikleri var ki vitadan farkı yok, 3d'de girince işin içine oy oy.
  • ben daha uzun vadeli olanı almak istiyorum . ki psp oyunları daha dikkat çekici gibi geldi
  • ama tabi dokunmatik olması çok büyük bi avantaj nintendo için
  • Almaya değer, özellikle yeniysen. Arkadaşlar artık oyun çıkmıyor demiş ama zaten ilk defa oynayacağından şimdiye kadar çıkmış oyunlar oynama sürene göre 2-3 yıl idare eder seni. Ben de o şekilde geçen hafta aldım PSP 3000 serisinden, henüz birkaç oyunu denemeye fırsatım oldu, gerçekten eğlenceli. Bilgisayar birçok oyunu iyi kalitede oynatsa da PSP farklı bir zevk veriyor hem dışarıda da oynayabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technobreaker

Bence al ben de aldım Çarşamba gün geliyor. Herkesin evinde bilgisayar var şimdi oyunu bi' bilgisayarda oynamak var bir de elinde ufacık makinede oynamak var. 2 ay önce bi' Android telefon aldım, GTA 3, Max Payne falan oynadım, çok hoşuma gitti. Ondan sonra dedim en iyisi bi' PSP alayım. Daha önce elime PSP'yi sadece 1 defa almış birisi olarak heyecanla bekliyorum. God of War, GTA, Assassin's Creed gibi oyunlar beni 2-3 sene idare edecek gibi. Vita'yı sorarsan başlamadan bitti bence. Fazla oyun çıkarmadılar ve oyunları aşırı derecede pahalı.

İlk izlenimlerini yazarsan memnun olurum
  • Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim
  • çok teşekkür ederim .
  • bence asla sıkılmazsın pspde binlerce oyun var ve oyunlar cikiyor hala ama az cikiyor.bence almalisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bence al ben de aldım Çarşamba gün geliyor. Herkesin evinde bilgisayar var şimdi oyunu bi' bilgisayarda oynamak var bir de elinde ufacık makinede oynamak var. 2 ay önce bi' Android telefon aldım, GTA 3, Max Payne falan oynadım, çok hoşuma gitti. Ondan sonra dedim en iyisi bi' PSP alayım. Daha önce elime PSP'yi sadece 1 defa almış birisi olarak heyecanla bekliyorum. God of War, GTA, Assassin's Creed gibi oyunlar beni 2-3 sene idare edecek gibi. Vita'yı sorarsan başlamadan bitti bence. Fazla oyun çıkarmadılar ve oyunları aşırı derecede pahalı.

İlk izlenimlerini yazarsan memnun olurum

Yarın yazabilirim belki çünkü bugün acil bir durum oldu hastaneye kaldırıldım serum ve oksijene bağlı kaldım bir süre. Arkadaşım alacak benim yerine yarın akşam elimde olur.

geçmiş olsun

• quote:

ben daha uzun vadeli olanı almak istiyorum . ki psp oyunları daha dikkat çekici gibi geldi

3ds grafikte her türlü ezer hocam psp bu neyin kafası oyunlarar gelince grafiktede eğlencedede iyi olduğuna göre bence 3ds alın + olarak şöyle söylüyeyim psp pc android symbian ios hatta yakında meego ve windows phone için yayınlanaca olan bir psp emulatorüne sahip yani boşuna alırsın parana yazık olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.