Şimdi Ara

psp almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    psp almayı düşünüyorum.Cihazı tam olarak tanımıyorum.Hiç cihaz ile oyun oynamna şansımda olmadı.
    Size sormak istediğim bir kaç soru var?
    Öncelikle cihazın oyun oynarken şarjı ne kadar dayanıyor.ve dolum süresi nedir?
    İkinci olarak grafik olarak ps one kalitesindemi yoksa daha kaliteli mi?
    Modellerrine göre grafik kalitesi artıyormu.Cihazda kopya oyun oynamak mümkünmü yada internetten kendim indirdiğim oyunları oynamam mümkün olur mu?
    şimdiden teşekkürler

• şarz 3-4 saat gidiyor.İnternete girersen 2 saate düşüyor. dolum süresini bilmiyorum tam olrak ama 3-4 saat doldurusan idare eder.

Grafik kalitesi güzel.PS one dan daha iyi.

Modellerine göre derken. 3000 lerin ekranı 2000 lerden çok daha iyidir.
    şu klasik resime bak :
    Alttaki 3000.

kırılabilen bir psp alıp kırdırırsan internetten indirdiklerini oynarsın.
  • Bilgi için teşekkür ederim Themaxz
  • arkadaşlar bnde psp almayı düşünüorum ama sahte oyun çalıştırmalı kırılmış olması lazım. psp2000 3000 fln bişiyler duydum ama hangisini almalıyım??
  • bence psp 2004 al ama biraz daha bekle psp 3000 e saglam bir crack gelsin 3000 al
  • Bilgi için teşekkürler arkdaşlar
    @jokerwill i dinleyip psp 3000 sağlam crack in gelmesini bekliycem
    Peki ürünle müzik dinlemek istediğimde kalitesi nasıl?
    ayrıca filmleri hangi uzantı ile izleyebiliyoruz.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sungate -- 16 Haziran 2010; 19:36:44 >
  • Arkadaşım 3000ler kırıldı.
    Bildiğim kadarıyla sadece 6.20 versiyonlular kırılmadı.
    Ayrıca 2001 2002 2004 vs fark etmez.Sonudaki rakamlar bölge kodudur.

Kulaklıkla dinleyeceğini düşünürsek:
    Müzik kalitesi fena değil ama yanında taşımanı önermem kocaman alet.

Filmleri vs MP4 uzantısıyla izleyebilirsin.Altyazılı izleyeceksen altyazısı gömülmüş olanları tercih et.Çünkü PSP den altyazı çalıştıramassın.Bu arada PSP çözünürlüğüne uygun olmasına dikkat et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop almayı planlıyorum
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben hala 3000 in kalici bir sekilde kirildigini dusunmuyorum pili cikarttigin zaman crack islemini tekrar yapmak zorunda kaliyorsun ayrica crack yaparken aletin brick olma olasiligi cok yuksek bunlari daha once yazdim

simdi almak istiyorum dersen 2000 modelini al biraz daha bekle saglam bir crack gelsin 3000 modelini al
  • Bi kere pili niye takıp çıkarasınki.. hem crack işlemindende brick olan görmedim ben. bence 300x all!
  • Ya crack yapmakta ne var ? 1 dakika sürmüyor.
  • psp 3004 versiyon 5.03 kalıcıolarak kırıldı al oyna
  • crack yapmakta bi şey yok tabi. crack yaparken sorun çıkarsa ,takılırsa vs . 3000 serisi kurtarılamayacak şekilde kilitleniyor bunu bilip ona göre karar veröek lazım.
  • Crackte ben brick olan görmedim.Şarja takarsan adam gibi yaparsan hiçbişey olmaz.Hadi oldu diyelim.
    Garantisi varsa bişey olmaz.Korsan olayından temizlersen verirsin kapandı dersin yenilerler kartı verirler.Bana brick olmuştu 6 küsür ay garantisi vardı 2. el almıştım.Verdim garantiye mis gibi geldi.
  • Al işteee
  • bende psp 3004 var ve çok mutluyum kullanmaktan
  • ya benimde psp hakkında hiç bir bilgim yok. kırılması ne demek ve brick , nedemek ayrıca günümüz psp lerinden hangisini önerirsiniz?
  • Hata edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone456

ya benimde psp hakkında hiç bir bilgim yok. kırılması ne demek ve brick , nedemek ayrıca günümüz psp lerinden hangisini önerirsiniz?

bundan bi sene önce bu sorularının bütün cevapları bi konuda toparlanmıştı ama şimdi nerdedir bilemiyorum.fazlada takip edemiyorum zaten burayı.
  • yinede teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

şarz 3-4 saat gidiyor.İnternete girersen 2 saate düşüyor. dolum süresini bilmiyorum tam olrak ama 3-4 saat doldurusan idare eder.

Grafik kalitesi güzel.PS one dan daha iyi.

Modellerine göre derken. 3000 lerin ekranı 2000 lerden çok daha iyidir.
    şu klasik resime bak :
    Alttaki 3000.

kırılabilen bir psp alıp kırdırırsan internetten indirdiklerini oynarsın.

grafikleri ps one den dha iyi derken kat kat daha iyi zaten ps one emulatoru var emulator olması için emulatorun yapıldığı makinanın dierinden çok daha güçlü olması lazım yoksa iyi verim alamassın özellikleri psone deil ps2 ile karsılaştırılabilir ps2 ye çok yakın özelliklere sahip

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.