Arkadaşlar kısmetse pazar günü PSP alıcam karne hediyesi oalraktan!! Şimdi aklıma bi kaç soru takıldı
1)Biz para basmıyoruz yani UMD alamam.. Korsan oyun oynamak için ne tarz bi psp almam lazım yani gidipteknosa dan bi tane alsam korsan oyun çalıştırır mı
2)Slim -Fat - 3000 bu 3 ünün arasındaki farkı açıklayan resimler var mı... ve sizn bilgileriniz de tabi
3)Bir de bu aralar psp fiyatları ne alemde onu merak ettm ona göre alaym dedim
Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
YArtdımlarınız için çok saolun
Bugün bi yere gittim adam bana sürümü 5 e ayarlıyoruz PSP slim dedi ne kadar dedim 435 dedi. sizce nasıl??
Bir de sizce bunu almak akıl işimi yani hevesimiz geçmesin alınca...
kırılmış nasıl oluyor sanırım benim sorduğum yerdeki kırlımış adam kendimiz yükseltiyruz versiyonu dedi 2004 müş işte...numarası falan
Kırılmış dediğim fw yüklü olan. Kopya oyun oynamaya vs hazır durumda.
Evet ordaki öyleymiş adama dedim 3000 yok mu adam bana dedi ki onlara fw yüklenmiyo o yüzden getirtmiyoruz...
Peki sence almalımıyım yani sıkılırmıyım...
İstanbul gibi bir yerde otobüse, metroya biniyorsan, şehirler arası yolculuk vs yapıyorsan sıkılacağını zannetmiyorum. Hatta okulda da eğlenceli olur. Senin bileceğin iş.
Sıkılırmıyım bana bunu sdöyleyin biraz maymun iştahlıyım açıkcası korkuyorum
Sıkılırsan satarsın. Dert etme o kadar.
quote:
Orjinalden alıntı: guenen
Hayır şu anda evce aibmle kavga ediyorrum sıkılrsın die tepeme bnio daha almadan aleti sıktıracak !!!
Ama ben bunu 6 yıldır istiyorum anlatabiliyomuym yani alet çıkmadn i dergide böyle bişey olucağını adının PSP olucağını kredi kartı büyüklüğünde falan olucağını yazıyodu mart 2003 mü ne diodu çok iyi biliyorum ...
1.)psp 2000 modelini al.çünkü fw yüklü olduğu için internetten indirdiğin oyunları atıp oynayabilirsin.
FAt:şişman model 2000:ince ve ideal model 3000:kırılmamış ama görüntüsü diğer ikisine göre biraz daha iyi olan.Ama 2000 daha karlı olacaktır.
Fiyat:360 lira kırılmış psp slim +hafıza kartı alırsın 4 gb 25 lira o da.YAni toplam bütün aksesuarlarıyla beraber 400 lira.Forumda biraz araştırırsan khalkedon güvenilir bir satıcıdır.
teknosa vb mağazalardan alma
quote:
Orjinalden alıntı: guenen
Hayır şu anda evce aibmle kavga ediyorrum sıkılrsın die tepeme bnio daha almadan aleti sıktıracak !!!
Ama ben bunu 6 yıldır istiyorum anlatabiliyomuym yani alet çıkmadn i dergide böyle bişey olucağını adının PSP olucağını kredi kartı büyüklüğünde falan olucağını yazıyodu mart 2003 mü ne diodu çok iyi biliyorum ...
evde tüplü tv varsa ps2 al
quote:
Orjinalden alıntı: swat882
evde tüplü tv varsa ps2 al
o var da hiç bir eğlencesi yok chip falan yok pff onla mı uğraşacam ya...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme